Küçük Şeyler’in parmak ısırtan Sunumu!..

  • 0
  • 977
Yazı Boyutu:

BornovaKüçük Şeyler Anaokulu öğrencileri anne ve babalarına okulda öğrendiklerinisunarken (Portfolyo) parmak ısırttılar. Öğrenciler öğrendiklerini anlatırken“Gösterdiler. Ben öğrendim, Ben Yaptım” derken gösterdikleri performans annebabaları şaşırttı. 

 
BornovaKüçük Şeyler Anaokulu öğrencileri öğrenim yılı biterken okulda öğrendiklerinianne ve babalarına sunum (Portfolyo) yaparak gösterdiler. Sınıflarında veresim, seramik, müzik, bilim ve İngilizce atölyelerinde yaptıkları ilevelilerini gururlandıran öğrenciler öğretim yılı boyunca yaptıkları resimleri,seramik ve ebruları da sergilediler.

‘Suflörsüz’ eğitimi ilke edinen Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri Annebabalarıyla kendilerine verilen saatte okula geldiler. Velileriyle birlikteönce kendi sınıf öğretmenleriyle buluşan öğrenciler, öğrendikleri matematik,renk oluşturma, oyun, fen deneyleri gibi somut bilgileri anne babalarınasundular. Öğrenciler İngilizce öğretmenleriyle İngilizce diyaloga girdiler,şarkılar söylediler, oyun oynadılar.

Spor öğretmeninin öğrettiği hareketleri anne babalarına gösteren öğrencilerresim ve seramik sergisindeki yapıtlarını neden ve nasıl yaptıklarını tek tekanlattılar. Öğrenciler öğrendiklerini gerçekleştirdikleri somut bilgileri deküçük deneyler yaparak gösterdiler. Yaptıkları basit deneylerle de annebabalarını şaşırtmayı da ihmal etmediler.Buarada öğrencilere sınıf öğretmenleri sunumları nedeniyle birer teşekkür belgesiverirken, çocuklar da kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri anne babalarınaverdiler. En çok ilgiyi de yıl boyunca yaptıkları çeşitli resimlerden oluşan vebüyük bir kağıt üzerine yapıştırdıkları “….’nin Resim Sergisi” yapıtlarınıbüyük bir özenle velilerine sundular. Sınıf ve branş öğretmenlerininhazırladıkları yıl boyunca edindikleri gözlemlerini içeren yazıyı da büyük birgururla anne babalarına ileten öğrenciler ayrıca bilgisayarda yıl içindesınıflarda yaptıklarına ilişkin videoyu da göstermeyi ihmal etmediler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekâ, bütün yaşamımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek

‘Mavi yaka’ yerine ‘metal yaka’

Kurgusal duruşma’dan ödülle döndüler

Türkiye için yetiştirim model önerisi

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Arşiv