Kukla engel tanımaz

  • 0
  • 670
Yazı Boyutu:

İzmir BüyükşehirBelediyesi, Engelsizmir 2013 etkinlikleri kapsamında ‘Kukla Yapımı Kursu’düzenliyor. Ortopedik ve işitme engellilerin katılabileceği ücretsiz kurs içinson kayıt tarihi 5 Ağustos.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelikönemli etkinlik ve projeleri içeren Engelsizmir 2103 programı çerçevesindeücretsiz ‘Kukla Yapımı Kursu’ düzenleyecek. Agora Rotary Kulübü ileUluslararası İzmir Kukla Günleri işbirliğiyle 12-25 Ağustos 2013 tarihleriarasında gerçekleşecek olan kursa, 16-30 yaş arası ortopedik ve işitmeengelliler katılabilecek.

Kurs için ön kayıt yaptıranlar arasından belirlenecek 20kişi, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek olan kukla yapımı kursunda hergün 09.00-17.00 saatleri arasında eğitim alacak. Büyükşehir Belediyesi’ningerekli malzemeleri ücretsiz olarak temin edeceği ‘Engelsiz Kukla Kursu’sonunda katılımcılara belge verilecek.  Ayrıca üretilen kuklalar İzmirEnternasyonal Fuarı’nda sergilenecek.

Son kayıt tarihi 5 Ağustos olan kukla kursuna katılmakisteyenler, 293 10 86 nolu telefondan ya da www.engelsizkongre.org adresindendetaylı bilgi alabilir.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv