Kumda Sakin fırtına

  • 0
  • 1.110
Kumda Sakin fırtına
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sakin Şehrin hızlıçocukları kumda yine fırtınalar estirdi. Son Türkiye şampiyonu SeferihisarCittaslow, Fanatik Web Tv’nin medya sponsoru olduğu Plaj futbol LigiSeferihisar etap şampiyonluğunu kazanarak Türkiye şampiyonluğuna yeniden gözkırptı.
 

Türkiye FutbolFederasyonu Plaj Futbol Ligi Seferihisar etabı tamamlandı. Fanatik Web Tv’ninmedya sponsorluğunda Akarca Mavi Bayraklı Spor Plajı Tesisleri’nde üç gün sürenmüthiş mücadelelerin yaşandığı ve tam 131 golün atıldığı turnuvanın şampiyonuson Türkiye şampiyonu Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı oldu.

Sekiz takımın mücadeleettiği etapta, 24 Ağustos Pazar günü gerçekleşen final maçında Seferihisar Spor’u5-1’le geçen Cittaslow, Seferihisar etabının şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasınakatılmaya hak kazandı. Plajda ikinciliği Seferihisar Spor kazanırken, üçüncüGüzelbahçe, dördüncü İztur takımları oldu. Geçtiğimiz yıl yine aynı etabıgeçerek Alanya’daki finallerin ardından Türkiye şampiyonuolan Seferihisar Cittaslow, İtalya’da gerçekleşen şampiyonlar liginde deTürkiye’yi temsil etmişti.

 

PLAJDA ÜNLÜ YÜZLER

Seferihisar Akarca Mavi Bayraklı SporTesisleri’nde gerçekleşen  ve üç günsüren turnuvanın final gününde futbol ve sanat camiasından tanıdık yüzlerdemüsabakaları takip etti.  Türkiye FutbolFederasyonu yetkilileriyle birlikte Fanatik Gazetesi Yazarı Yalçın Dümer veEmre Arslan Ünlü Spor Spikeri Emre Tilev de karşılaşmaları izlerken Türk PopMüziği’nin yeni starlarından Gökhan Akar da mini bir konser verdi.

Final maçı öncesi Seferihisar BelediyeBaşkanı Tunç Soyer, Gökhan Akar, Yalçın Dümer ve Emre Tilev’le birlikte penaltıatışları gerçekleştirdi.

Seferihisar Belediyesi’nin geçtiğimizyıl sonunda tamamladığı ve FIFA kriterlerine sahip Türkiye’deki tek plaj futbolsahası olan tesisler de hem Futbol Federasyonu yetkililerin hem de misafirlerinbüyük beğenisini topladı.

Turnuvanın sonunda şampiyon takımSeferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı’na kupasını Seferihisar BelediyeBaşkanı Tunç Soyer tarafından verildi. Turnuvada gol kralı Hüseyin Özdenolurken, Fair Play Ödülüne Akarca takımı layık görüldü. Turnuvanın en iyikalecisi Uğur Engür, en değerli oyuncu Sayıl Özkan seçildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv