Kupayı dostluk kazandı

  • 0
  • 705
Yazı Boyutu:

Bornova’da bu yıl ikincisi düzenlenen Başkanlık Kupası’ndaŞampiyon Yolspor oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını BornovaBelediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi. Sındır, ‘‘Bu tiporganizasyonlarda önemli olan centilmence mücadele etmektir’’ dedi 

 

Bornova Belediyesi’nin Bornova Amatör Spor Kulüpleri Derneğiişbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği Başkanlık Kupası sona erdi. 18takımın katılımıyla, yaklaşık 1.5 ay süren organizasyonda Bornova Stadı’ndakifinal maçı geçen yılın şampiyonu Bornova Belediyespor ile Yolspor arasındaoynandı. 17 yaş altı takımlarının mücadele ettiği turnuvada, Yolspor büyükçekişmeye sahne olan maçı her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazanarak birincioldu.

Maç sonrasında turnuvanın şampiyonu olan Yolspor, ikinciBornova Belediyespor ve üçüncü olan Çamdibigücü takımlarının kupa vemadalyaları ile turnuvaya emek veren hakem ve yöneticilerin teşekkürplaketlerini Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi.
 
Barış ve kardeşlik adına turnuvada yer alan bütün sporcularıkutlayan ve organizasyona emek veren herkese teşekkür eden Başkan Sındır,‘‘Hangi branşta olursa olsun sporda hep en iyi olmak, zirvede yer almak hedefivardır. Bu çok doğaldır. Ama böyle dostluk turnuvalarında esas olanorganizasyona katılmak ve centilmence mücadele etmektir’’ diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv