Kürüm’den stad sözü

  • 0
  • 1.602
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. Spor kulüplerinin stadyum taleplerini de geri çevirmeyen Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Spora imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Karabağlar’da birlikte çalışarak futbol maçlarının oynanacağı güzel bir stadyumu da en kısa sürede kazandıracağız” dedi.
 
Mimkent’teki Şehit Gürcan Ulucan Spor Tesisleri’nde, Karabağlar’daki amatör spor kulüplerinin başkanları ile bir araya gelen Başkan Kürüm, ihtiyaç duydukları spor malzemelerini teslim etti. Kulüp başkanları, desteği nedeniyle Başkan Kürüm’e övgü dolu sözlerle, teşekkür ederken, en büyük ihtiyaçlarının ise stadyum olduğunu belirtti. İlçede sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Kürüm, "Sağlıklı nesiller yetiştirmek, yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kazandırmak hepimizin görevi. Biz de spora ve sporcuya elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Futbol sahası talebinizi de en kısa sürede yerine getirmek için çalışacağım, söz veriyorum. Sizlerden tek isteğim ise başarı” dedi.

ÇELİK: "KALİTELİ VE DOĞRU MALZEME"
Karabağlar Amatör Spor Kulüpleri Birliği adına, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çelik de Başkan Kürüm’e tüm sporcular adına teşekkür plaketi sundu. Çelik, “Amatör spor kulüpleri olarak bugüne kadar çeşitli destekler ve yardımlar aldık. Ancak, bunlar sporcularımızın kullanamayacağı malzemelerdi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Karabağlar Belediyesi, ihtiyacımız olan doğru malzemeleri sağladı. Sporcularımızın çok rahat kullanabileceği doğru malzemeler, bizleri mutlu etti. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv