Lodos kızlardan Başkan Tosun'a ziyaret

  • 0
  • 1.144
Yazı Boyutu:

Dikili’debaşarıdan başarıya koşan Lodos Spor Kızlar Voleybol Takımı Dikili BelediyeBaşkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti.  

DikiliLodos Spor’un genç oyuncuları ve takım antrenörü Murat Solmaz, Dikili BelediyeBaşkanı Mustafa Tosun’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Lodos Spor’a verdiğidesteklerden dolayı teşekkürlerini ileten takım oyuncuları ve antrenörü BaşkanTosun’a çiçek ve madalya takdim etti. Dikili Lodos Spor’un yetiştirdiği gençvoleybolcuların başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten BaşkanTosun, "Gençler geleceğimizin teminatıdır, böyle desteklerle sağlıklınesiller yetiştireceğimizin bilincindeyiz" dedi. 

Kısasüre içerisinde başarılı bir takım olmayı başaran ve bu doğrultuda yola devameden Lodos Spor takımının antrenörü Murat Solmaz, “Sporcularımız daha büyükbaşarılara imza atmak için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlar” dedi.İlçede bulunan takımların Dikili'yi spor alanında önemli yerlere taşıyacakpotansiyeli barındırdığının altını çizen Tosun, "Bu ilçe sizlerisahiplendi. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır. Böyle gençlerimizigördükçe onur duyuyorum. Dikilimizde sporun gelişimini sağlamak içindesteklerimizi tüm takımlarımıza sürdürmeye devam edeceğiz. Maçlarda elinizdengeleni yaparak tüm çabanızı ortaya koyacağınızainanıyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.  

Kuruluştarihinden itibaren önemli başarıla imza atan Dikili Lodos Spor'un eminadımlarla ilerlediğine dikkat çeken takım antrenörü Solmaz, "2009 yılındakurulan takım, 2012 yılında İzmir Bölgesi’nde üçüncülük elde ederek TürkiyeVoleybol Federasyonu’nun düzenlediği ligde on yedinci oldu. 2013 yılında ise İzmirBölgesi’nde şampiyonlar ligi mini voleybol branşında yedinci olarak İzmirbölgesi yarı finallerine girmeye hak kazandı" dedi. 

Lodoskızlar esmeye devam ediyor
 LodosSpor’un voleybolu sevdirmeye dönük, disiplinli bir şekilde yürütülençalışmaları kısa sürede meyvelerini vermeye başladı. Maçlarda gösterdiğibaşarılar ile adından sıkça bahsettiren Dikili Lodos Spor’un yıldızoyuncularından bazıları Türkiye’nin önde gelen voleybol takımlarına transferoldu. Lodos kızlarından Nisannur Sarı Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün alt yapısındayerini aldı. Genç ve başarılı sporcuların yetiştiği Lodos Spor’un bir diğeroyuncusu Deniz Tezcan Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi’ndeçalışmalarını sürdürürken, İrem Seyhan ise Çanakkale Belediyesi VoleybolTakımı’na transfer oldu. Türkiye Ligi'nde Yarı Finallere kalan AltınorduBelediye Spor Voleybol Takımı oyuncularından İrem Akçay ile Hülya Bektaş iseDikili Lodos Spor’un yetiştirdiği genç yetenekler arasında yer alıyor. 

“Dikilisporun da parlayan yıldızı olacak”
 Dikili’ninsanattan spora, kültürden turizme her alanda daha fazla adından söz ettirecekçalışmaların sürdürüldüğünü belirten Tosun, "Dikili sevginin başkentiolacak, Dikili sporun, sanatın, turizmin parlayan yıldızı olacak. Bizimgösterdiğimiz bu çabanın yanında yer alarak Dikilimizin gelişimine katkısağlayacak tüm çabaların destekçisi olacağız” dedi. Başkan Tosun,"Dikilimizde bulunan takımların getirdiği her başarı, hem ilçemizintanıtımı hem de sporun yaygınlaşması için önem taşımaktadır. Gençlerin sporayönlendirilmesi ise onların gelecekteki başarılarına katkı sağlamak anlamınagelmektedir. Bu konuda hem çocuklarımızı çalıştıran öğretmenlere hem de takımyöneticilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Belediyemiz ilçemizde tüm spordallarının gelişimi için her türlü desteği vermeye hazırdır. Bu tür desteklerlehedefleri olan, geleceğini düşünen ve tüm değerlerimize saygılı bir gençliğinyetişeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

DikiliLodos Spor'un takım antrenörü Murat Solmaz ise, "Verdiğiniz desteklerbizim için mutluluk verici. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye BaşkanımızMustafa Tosun'a bizlere olan ilgi ve alakasından dolayı hem kendi adıma hem desporcularımız adına teşekkür ediyorum" dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv