Madalya mutluluğu

  • 0
  • 734
Yazı Boyutu:

  Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası’ndan ikincilik madalyası iledönen İzmir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Övünç Şenol’unhedefi, İzmir Üniversitesi’nde kuracağı takım ile şampiyonluklara imza atmak. 

İzmir Üniversitesi İngilizce Bölümü öğrencisi Övünç Şenol,İstanbul’da yapılan Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası’ndan ikincilik madalyası iledöndü. Küçük yaşlardan bu yana babası Erdoğan Şenol antrenörlüğünde Judo yapanÖvünç Şenol, hedefinin İzmir Üniversitesi’nde kuracağı takım ileşampiyonluklara imza atmak olduğunu söyledi. Övünç Şenol, antrenörü ve babasıErdoğan Şenol ile birlikte Mütevelli Heyet Başkanı Ali Rıza Doğanata ve RektörProf. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti, başarılarını ve hedeflerini anlattı. 

Takımımızla madalyamutluluğu yaşayacağız

Çok küçük yaşlarından bu yana Judo yaptığını dile getirenŞenol, “Türkiye’de Judo stilinde bireysel başarılara imza attım. Milli olmayahazırlanıyorum. Balkan Şampiyonası’nın seçmeleri niteliğindeki Türkiye TürkiyeJu Jitsu Şampiyonası’ndan ikincilik madalyası aldığım için çok mutluyum” dedi.Tekvando, Ju Jitsu ve Ninjitsu’da 7. Dan Siyah Kuşak sahibi, Türkiye’nin sayılıTekvando ustalarından ve Türkiye’ye Ninjitsu’yu getiren kişi olarak tanınanbabası Erdoğan Şenol’la çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Övünç Şenol,“En büyük isteğim, üniversitemizde kuracağımız Judo takımı ile madalyamutluluğu yaşamak” diye konuştu. 

Onlarla gururduyuyoruz

Kendisi de, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğluve eski İzmir Valisi Cahit Kıraç gibi Bahiya Ju Jitsu ve Brezilya Ju JitsuFederasyonu Onur Üyesi olan Mütevelli Heyet Başkanı Ali Rıza Doğanata, “Çalışmaazmi ve sevgisi ile öğrencimizin bizi daha nice madalyalar ile mutlu edeceğineinancımız tam” derken Rektör Erciyeş, “Üniversitemiz öğrencilerinin akademikbaşarılarının yanı sıra sportif başarıları da bizi çok mutlu ediyor. İzmirÜniversitesi’nin adını farklı platformlarda başarı ile duyuran öğrencilerimizedesteğimiz her zaman sürecek” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv