Masa Tenisi’nde Çifte Bayram sevinci

  • 0
  • 845
Yazı Boyutu:

İzmir Atatürk Stadında Masa Tenisi Spor Salonunda yapılan İzmir il Şampiyonası Minik kızlar Masa tenisi müsabakasında Bayraklı Belediyespor büyük başarı kazandı
 
Kızlar, Erkeklerden daha başarılı
Minik Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği Karşılaşmaları sonuçlandı. İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Bayraklı Belediyespor finalde karşı karşıya geldi. İzmir ili Minik kızlar final karşılaşmasında yenik ayrılan Bayraklı Belediyespor ikinci olarak kupayı Bayraklı Belediyespor Müzesine getirdi.
13 yaş altı 16 sporcuyla 4 grup halinde yarışan Bayraklı Belediyespor Erkeklerden eli boş döndü. 12 sporcunun üçerli gruplar halinde A,B ve C takımları kızlarda, A takımında Erkekler olarak müsabakalara katıldı. Ceren Torpan, Simge Aslankaya ve Ezgi Karaca’nın oluşturduğu B takımı zorlu maçları kazanarak İzmir Minik Kızlarda İkinci oldu.
 
Çekişmeli maçlar  oldu
Minik raketlerin  maçları çok çekişmeli oldu. Menderes Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor B takımı grup elemelerini rahat geçen Bayraklı Belediyespor Masa Tenisi takımı yarı final eşleşmesinde Çileme Sporu 3-2 skorla eleyen Kırmızı Beyazlı ekibimiz, Finalde İzmir Büyükşehir A takımıyla eşleşti. İlk defa final karşılaşmasına çıkan Minik Masa Tenisi sporcularımız heyecanına yenik düşerken karşılaşmadan 3-0 skorla yenik ayrıldı.
 
Başarının Sırı Çalışmak
Final karşılaşmasında 3-0 gibi net skorla yenilen ekibimizin sporcuları gözyaşlarına hâkim olamadı. Başarının mimarları olan Bayraklı Belediyespor Masa Tenisi Antrenörleri, Muzaffer Kadri Ayan ve Özge Güner karşılaşma sonunda şöyle konuştu, ‘’ Bayraklı Belediyespor  Masa tenisi takımı 2 yıllık genç bir takım. Bugün finalde 20 Yıllık mazisi olan İzmir Büyükşehir Belediyesporla final karşılaşmasına çıktık. Karşılaşmadan yenik ayrılarak ikinci olduk. Genç ve çalışkan bir takım olmamıza rağmen çok çalışarak büyük başarılar kazanacağımızdan eminiz. Hiç Kuşkusuz bize her türlü desteği ve imkânı Sağlayan Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’a çok teşekkür ederiz. Bu kupayı Bayraklıya getirdiğimizden dolayı çok mutluyuz.’’dedi

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv