Menderes’te Tiyatro Zamanı

  • 0
  • 777
Menderes’te Tiyatro Zamanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından pazar günü saat 14.00’da Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi’nde “Kadın Olmak” adlı tiyatro oyunu sergilenecek.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından amatör sanatçılara destek vermek amacıyla etkinlik gerçekleştirilecek. Pazar günü saat 14.00’da Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi’nde “Kadın Olmak” adlı tiyatro oyunu Mendereslilerin beğenisine sunulacak. Ücretsiz etkinlik için Özdere’den saat 12.00’da ücretsiz servisler kaldırılacak.

Sanata destek oluyoruz

Menderesli kadınların kurduğu amatör tiyatro grubunun oyunu sergileyeceğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak kültür ve sosyal işlere yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde ikamet eden gençlerimizin, kadınlarımızın kurduğu amatör gruplara Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla destek olarak onların sanata olan isteklerine biz de katkı koyuyoruz. Bu kapsamda hafta sonu kadınlarımızın sahneye koyduğu ‘Kadın Olmak’ adlı oyun Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunu izlemek isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz servilerimizi de devreye soktuk. Pazar günü keyifli bir oyun izlemek isteyen herkesi sanat merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Yaz Gecesi’ne hazır mısınız?

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

Arşiv