MERCAN DEDE "KADİM ZAMANLAR MAKİNESİ" SERGİSİYLE İZMİR’DE

  • 0
  • 596
 MERCAN DEDE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissôtel Büyük Efes ve Büyük Efes Sanat işbirliği ile Sanat Yöneticisi Meriç Aktaş Ateş’in yöneticiliğinde gerçekleşen, Mercan Dede’nin “Kadim Zamanlar Makinesi” sergisi 18 Şubat - 12 Nisan tarihleri arasında Swissôtel’de sanatseverlerle buluşuyor.

Swissôtel Büyük Efes ve Büyük Efes sanat ses getirecek yeni bir sergiyle misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.  Yarattığı özgün tarzıyla dünya çapında bir müzisyen olan Mercan Dede olarak bilinen Arkın Ilıcalı’nın sanata bakışının farklı bir disiplinini yansıttığı “Kadim Zamanlar Makinesi” sergisi, sanatçının bugüne kadar gerçekleştirdiği en gizemli çalışmaları içeriyor. Mercan Dede’nin kırka aşkın tuval üzeri karışık teknik olarak çalıştığı eserleri ve Arzu Kaprol’un bu özel sergi için sanatçıyla birlikte hazırladığı Buda heykeli 18 Şubat – 12 Nisan 2015 tarihleri arasında Swissôtel’in Kordon salonunda sunuluyor.

Mercan Dede, “Kadim Zamanlar Makinesi” sergisinde yer alan eserlerin hiç birini isimlendirmediğinin altını çizerken, sanatın en önemli amacının bir ayna vasifesi görmesi olduğunu ve sanatseverlerin  sergide yer alan eserlerde kendilerine ait bir parçayı bulmalarını hedeflediğini sözlerine ekledi. Ünlü sanatçı, bu özel sergiyle ne kadar zamanla ilgili bir yolculuğa atıfta bulunsa da asıl yolculuğun zaman içerisinde kişilerin kendini bulması olduğunu belirtiyor.

About Swissôtel Hotels & Resorts
Swissôtel Hotels & Resorts got its start in Switzerland, a country known for big mountains and equally high standards of living. Its contemporary Swiss style and locally inspired flair attracts business and leisure travelers who enjoy high-end hotels but prefer fresh innovation to stale pretension. Conveniently located where travelers want to be, Swissôtel provides guests with the opportunity to stay in the heart of city centers worldwide where access to business and shopping districts are right around the corner. With two new resorts in Sochi, Russia, where the 2014 Winter Olympics will take place, Swissôtels can be found in over 30 well-located properties around the world. As guests of the world, every Swissôtel upholds Swiss sustainability standards. In fact, Swissôtel has a mission: to treat guests, team members, and the environment with equal respect. Swissôtel is owned by FRHI Hotels & Resorts, a leading global hotel company with over 105 hotels under the Fairmont, Raffles, and Swissôtel brands. But no matter how international Swissôtel becomes, just like the country it was founded in, it remains a small hotel at heart. For more information or

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Arşiv