Mezuniyet töreninde sağlık sistemi eleştirildi

  • 0
  • 836
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği FakültesiMezuniyet Töreni, Yusuf Vardar Kongre ve Kültür Merkezi’ (MÖTBE) ndegerçekleştirildi.Törende mezunların istihdam konusunda zorluk çektiği ifadeedildi.  

Mezuniyet törenine Diş HekimliğiFakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal ARTUNÇ, Fakülte Dekan Yardımcıları Prof. Dr.Necdet ERDİLEK, Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR, İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanıİlkay KARADEMİRCİ ÜLKÜ, öğretim üyeleri ve öğrencilerin aileleri katıldı. DekanARTUNÇ açılış konuşmasında;  meslekhayatına atılacak olan öğrencilere başarılar dilerken onların en iyi şekildeyetişmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettikleri dile getirdi. 

İ
zmir DişHekimleri Odası Başkanı KARADEMİRCİ, sektörde diş hekimlerine gereken değerin verilmediğini ve istihdamkonusunda mezunların zorluk çektiğini dile getirirken ülkemizde sıkça değişensağlık sistemini eleştirdi. Dereceye girenlere ödülleri verildikten sonradiploma törenine geçildi. Fakülte birincisi Gencer HUNİLER yaptığıkonuşmasında; hocalarına, ailesine desteklerinden dolayı teşekkür etti. İZMİR(EGE AJANS/ Selen Koçak-Demet Taşkafa)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

‘Tescilli’ başarı

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Arşiv