Midtown Orkestrası Bodrum’da yaza damga vuracak

  • 0
  • 1.383
Yazı Boyutu:

İlk defa 2013 yılında bir araya gelen Midtown Orkestrası, buyaz da Opera, Klasik, Latin, Pop, Jazz türlerindeki parçalara hayat vererekBodrum’da yaza damga vurmaya hazırlanıyor.  

Bodrum yarımadasının Ortakent mevkiinde yer alan,  ulusal ve uluslararası markaları verestoran& kafeleri ile Bodrumluların yaz-kış tercih ettiği bir alışverişmerkezi olan Midtown;  Kültür ve sanatetkinlikleriyle öne çıkmaya devam ediyor ve 25 profesyonel müzisyenden oluşanMidtown Orkestrası ile adından söz ettiriyor.

İstanbul, İzmir ve Viyana gibi farklı şehirlerden bir arayagelen Midtown Orkestrası, yaz boyunca; her gün, her saat ziyaretçilerine  Jazz’dan Opera’ya, perküsyon gösterisindenmodern klasiklere uzanan bir müzik keyfi yaşatacak. İlk defa 2013 yılında biraraya gelen Midtown Orkestrası’nın üyeleri; geçtiğimiz yaz gün içindeMidtown’ın farklı yerlerinde quartetler yapmış; akşamları tüm orkestranın biraraya geldiği dinletileri ile dinleyicilerine doyumsuz bir müzik zevkiyaşatmıştı. Zaman zaman sürpriz isimleri de ağırlayan Midtown Orkestrası’na sonolarak Arjantinli ünlü Bandoneon sanatçısı Matias Pedrana eşlik etmişti.  


İkinci kez Bodrum’da Temmuz ve Ağustos aylarında müzikseverlerle bir araya gelecekolan Midtown Orkestrası’na bu sene de sürpriz isimler de eşlik edecek.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv