Minik sporculara 14 kere maşallah

  • 0
  • 1.082
Minik sporculara 14 kere maşallah
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğütarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları’nda Karate–Do eğitimi gören 7- 13yaş arasındaki çocuklar keyifli zaman geçirmeye devam ediyor.  Büyükilgi gören kurslarda çocuklar hem eğleniyor hem de Karate sporunu öğreniyor.

 

Yaz Spor Okullarına Yoğun Talep Var

CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğa oturmasınınardından ‘Spor ve Sporcu Dostu Belediye’ ilkesiyle çalışmalarını yürüten DikiliBelediyesi’nin yaz spor okullarında eğitim gören kursiyer sayısında büyük birartış yaşanıyor. Uzman öğreticiler tarafından verilen kurslarla Dikililiçocukların spora yönlendirilmesiyle birlikte onların zihinsel ve fizikselbecerilerini kullanmasına imkân verilerek, beden ve ruh gelişimine büyükkatkılar sağlanıp, çocukların kendisi ve çevresi ile barışık, özgüveni tam,sağlıklı bireyler olarak yetişmesi hedefleniyor.

 

‘Minik Sporcularımıza Güveniyoruz’

Çocukların ilgi gösterdiği kursların başında gelen Karate–Doda eğitimler tüm hızıyla sürüyor. 30’lu grup halinde eğitimleri devam kurslarlailgili konuşan Antrenör Nezahat Aksu, ‘Bizim hedefimiz spor yapmak isteyençocuklarımızı sevdikleri spor dalları ile buluşturmaktır. İlçemizde karatekursumuza yoğun bir talep var. Başkanımız Mustafa Tosun’un verdiği tam destekleçocuklarımızın spor yapması için kurslarımızın kapılarını sonuna kadarçocuklarımıza açtık. Plan ve program dahilinde kurslarımızda çocuklarımızın vegençlerimizin yaratıcı becerilerini açığa çıkartıp ruhsal, fiziksel ve mentalgelişimini besleyen, onların agresif tutumlarını kontrol etme becerilerinigeliştirip sosyalleşmelerine destek veren eğitimlerveriyoruz.  Verdiğimiz eğitimlerde onların keyifle çalışmaları hembizi hem de ailelerini çok mutlu ediyor. Büyük bir dayanışma içerisinde sürenbu kurslarımızda eğitim gören ve özveriyle çalışmalarını sürdüren miniksporcularımızın yakın zamanda çok başarılı olacaklarına ve  ülkesporuna yön vereceklerine gönülden inanıyorum’ diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv