Minik voleybolcular Bornova'nın gururu oldu

  • 0
  • 1.565
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor Mini Minik Kız Voleybol Takımı ilçenin gururu oldu. Yeşil-beyazlı ekip Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen  İzmir İli Mini Minikler Voleybol Yarışmaları'nda yarı finale çıkma başarısını gösterdi
 
Bornova Belediyespor Mini Minik Kız Voleybol Takımı Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen  İzmir ili Mini Minikler Voleybol Yarışmaları'nda yarı finale çıkma başarısını gösterdi. 11-12 yaş grubu minik kızların oluşturduğu takımların katıldığı yarışmada 50 kulüp mücadele etti. Nefes kesen maçlar Türkiye Voleybol Federasyonu Atatürk Voleybol Salonu'nda oynandı.
Klasman, play-off ve çeyrek final gruplarından yenilgisiz çıkmayı başaran Bornova Belediyespor Mini Minik Kız Voleybol takımı, yarı final grubunda voleybolun güçlü ekiplerinden Arkasspor'u da yendi. Yeşil-beyazlı kızlar, güçlü rakiplerin yer aldığı organizasyonu 50 takım arasında ilk 10 içerisinde tamamlayarak büyük takdir topladı.
 
Minik voleybolcuları kutlayan Bornova Belediye Başkanı Prof. Kamil Okyay Sındır, ''Bu tip yarışmalarda derece yapmak tabi ki önemli ama daha önemlisi olabildiğince çocuğumuza ve gencimize spor yaptırmak. Çünkü spor onları fiziksel ve bedensel gelişimleri için çok önemli. Bu anlamda ilçemizdeki  tüm amatör kulüplere de destek oluyoruz'' diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

Arşiv