Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 Ödüllerini Dağıttı

Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının sponsoru olan Taşkıranlar Grup Şirketi’nin tüm üretim ve satış haklarıyla bünyesine kazandırdığı Pierre Cardin Bedding, dereceye girenlere ödüllerini dağıttı.

  • 0
  • 1.516
Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 Ödüllerini Dağıttı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Miss&Mr Model Of Türkiye 2023 yarışmasının ana sponsorlarından; sanayi ve ticaret sektöründe 50 yılı aşan tecrübeye sahip olan Taşkıranlar Grup Şirketi’nin tüm üretim ve satış haklarıyla bünyesine kazandırdığı Pierre Cardin Bedding, tüm yarışmacıları İzmir Karabağlar’da bulunan Türkiye’nin en büyük yatak konsept mağazasında ağırladı. Gerçekleşen organizasyonda dereceye giren yarışmacılara ödülleri dağıtıldı.

Dizi Teklifleri geliyor
Miss Mr Model Of Türkiye Kurucusu ve Rönesans Ajans Sahibi Akif Örük, “Organizasyonda sürekli destekleyen iş insanı Erdal Taşkıran’ı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Derece alan modellerimiz yeni projelere hazırlanıyorlar. Oyunculuk eğitimleri almaya başladılar. Çok sayıda teklif geliyor. Yakında ekranlarda güzellerimizi izleyecekler dedi.

Taşkıranlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Taşkıran, “Miss Mr Model Of Türkiye güzellerini ağırlamaktan onur duyduk. Taşkıranlar Grup olarak her zaman yeniliklere açık olduk. Her zaman da desteklemeye devam edeceğiz. ” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv