MODEKO 2012 İZMİR’DE BAŞLIYOR

  • 0
  • 1.125
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en kapsamlı mobilya dekorasyon fuarı MODEKO 2012’de (23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı) 4 Nisan’da İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açılacak.
Organizasyona sayılı günler kala sektördeki heyecan doruk noktasına ulaştı. Hey yıl olduğu gibi MODEKO’nun Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin dört bir yanından sektör profesyonellerinin ilgisini çekeceğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, “Yerli mobilya üreticilerinin vizyonunu uluslararası pazarlara taşıyacağız”dedi.  
Türk mobilya sektörünün Ege Zirvesi MODEKO 2012’ye (23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı) sayılı günler kaldı. 4 Nisan’da İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başlayacak organizasyon öncesinde Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele ile İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir düzenledikleri basın toplantısında fuar hakkında bilgi verdi.
 
Yerli mobilyacının üretim ve pazarlama gücünü ortaya koyma hedefinden ödün vermeden MODEKO’nun bu yıl 23.’sünü gerçekleştireceklerini belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, yaşam alanının tüm renklerini taşıyacak organizasyonun Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki sektör profesyonelinin ilgi odağı olacağını söyledi. Eyigele, “MODEKO 2012 (23. Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı) 4-8 Nisan tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Yaşam alanlarını renklendirecek kaliteli, estetik, ergonomi ve konforu içeren özgün tasarımlı mobilyalar 5 gün süre ile dokunma mesafesinde olacak. Sektördeki son trendlerin yer alacağı stadlar 11:00 ile 21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.  Katılımcı 184 firmamız Modern ve klasik mobilyalarını, Eskitme ve modüler mobilyalarını, Masa, Sandalye, kanepe ve koltuklar, Bebek ve genç odaları, Yatak ve yatak setleri, Ofis mobilyalarını, Mutfak mobilyalarını, Bahçe Mobilyaları, Ev dekorasyonu ve aksesuarları ile Aydınlatma ekipmanlarını sergileyecekler. Ziyaretçilerimize kolaylık sağlamak için Büro mobilyaları, Fabrikasyon, El ürünleri ve aksesuar ürünlerini ayrı bölümlerde topladık. Bahçe mobilyaları kendi konseptine uygun olarak dış alanda ziyaretçilerle buluşacak. İzmir uluslararası Fuar Alanı’nın tamamı organizasyon kapsamında kullanılmış olacak, buna rağmen fuara katılmak isteyen yaklaşık 60 firmamıza alan yetersizliği nedeniyle üzülerek yer veremedik. Sektör isteklerini dikkate alarak seçtiğimiz hedef Pazar konumundaki AZERBAYCAN – İRAN – IRAK – ÜRDÜN  - YUNANİSTAN – RUSYA – UKRAYNA –   KAZAKİSTAN - KIRGIZİSTAN – ÖZBEKİSTAN ve GÜRCİSTAN ülkelerinden sektör profesyonelleri EFOR ‘un davetlisi olarak konaklama kolaylıkları ile İzmir’e gelecek. Yurt genelindeki seçkin davetlilerimizin de ulaşım ve konaklamalarına organizasyon desteği veriyoruz. Mobilyacılar, toptancılar, perakendeciler, mobilya ithalat ve ihracatçıları, mimarlar, tasarımcılar, marangozcular, iç dekoratörler ile çok sayıda nihai tüketicinin büyük ilgi göstereceği MODEKO 2012 gerek katılımcıları gerekse ziyaretçileri açısından karlı geçecek”dedi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen En İyi Stand yarışmasında bu yıl 4 farklı dalda ödüller sahiplerine ulaştırılacak. Dereceleri İzmir Ekonomi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve İzmir Mimarlar Odasından seçici jürilerin verdikleri puanlar belirleyecek. Sektördeki yenilikler ve sorunlar düzenlenecek panel ve konferanslarda ele alınacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv