Moncef Genoud rüzgarı esti

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), düzenlediği 31. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde peşpeşe coşkulu konserler yaşanıyor.

  • 0
  • 497
Moncef Genoud rüzgarı esti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İtalya Konsolosluğu, Institut français Türkiye – İzmir, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, Goethe Enstitüsü İzmir, İstanbul Slovakya Başkonsolosluğu ve İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlediği 31. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde peşpeşe coşkulu konserler yaşanıyor.

İsviçre’nin açık ara en iyi caz piyanisti Moncef Genoud ve Arkadaşları dün akşam (15 Mart 2024) AASSM Küçük Salonda unutulmaz bir konser verdi. İzmir İsviçre Fahri Konsolosluğu işbirliği ile gerçekleşen konserde Moncef Genoud, Timothy Verdesca (bas), Yannick Barman (trompet) ve Yoann Schmidt (davul), uyumlu beraberlikleriyle ve virtüözlükleriyle izleyenlerine doyasıya bir caz gecesi yaşattı.
Moncef Genoud ve Arkadaşları, "Smells Like Teen Spirit","Out of the Blue", Moon River" ve " It's You" gibi tanınmış caz şarkılarını yorumladı. Üçlüü, komserin son bölümünde Moncef Genoud,'nun bestelerini seslendirdi ve Moncef'in piyanodaki olağanüstü ustalığının yanı sıra iyi bir bir besteci olduğunu da kanıtladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv