Motorsiklet tutkunları Karşıyaka’da 3. Kez gaza bastı

  • 0
  • 798
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi’nin İZMOT işbirliğiyle gerçekleştirdiği“Karşıyaka 3. Motosiklet Festivali” Büyük Ege Buluşması başladı. Yamanlar DağıPiknik Alanı’nda kurulan konaklama alanına Türkiye’nin her bölgesinden gelenmotosiklet tutkunları, çadırlarını kurup, özlem gidermeye başladı. Festivalinilk gününde alana ulaşan motorcular kayıtlarını yaptırıp etkinlikler hakkındabilgilendirildi. “Doğaya Şiddete Hayır” temasıyla gerçekleştirilecek bu yılki buluşmada üç gün boyunca farklıetkinlikler organize edilecek.

Festival kapsamında motosiklet tutkunları Cuma günü YamanlarDağı’nda gezi yapacak, motosiklet kullananlara Art Akademi tarafından “TamTeori Eğitimi” verilecek, gece de Grup Hiçten Konseri yer alacak.

14 Eylül Cumartesi günü ise tüm motosiklet tutkunlarıKarşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Eğitim Merkezi’nde kahvaltıda buluşup“Doğaya Şiddete Hayır”  etkinliğinigerçekleştirecek. Motosikletliler saat 18.00’de konvoy oluşturup Karşıyakasokaklarını gezecek. Saat 18.30’de ise Anayasa Meydanı’na gelecek olanmotosikletliler Anıt’a çelenk koyup, saygı duruşunda bulunacak. Bostanlı,Mavişehir ve Girne Caddesi’ni hep birlikte gezecek olan motosikletliler, gecede konaklama alanında geç saatlere Rolling Jam ve Kanca konserleri ile DJ Partiile eğlenecek. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv