Muhiddin Dürrüoğlu Karşıyaka Opera’ya Geliyor

  • 0
  • 756
Yazı Boyutu:

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan,çalışmalarını Belçika’da sürdüren besteci ve piyanist Muhiddin Dürrüoğlu,Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.Konser, “Karşıyaka’da Sihirli Parmaklar” ismiyle 05 Nisan 2014 Cumartesi günüsaat 20.30’da gerçekleşecek.

Karşıyaka için titizlikle hazırlanan, iki bölüm halindesunulacak olan dinleti; Bach’ın “Si Bemol Majör Partita No. 1”i ve Haydn’ın “DoMinör Piyano Sonatı”nın seslendirilmesi ile başlayacak. İkinci bölümde ise,Mozart’ın “No.8 La Minör Piyano Sonatı” ve Beethoven’ın “Re Minör Piyano Sonatı– Fırtına”nın notaları Dürrüoğlu’nun tuşesinden tınlayacak.

Ankara Devlet Konservatuarı’nda üstün yetenekli çocuklarlailgili “Özel Statü” kapsamına alınarak başlayan müzik yaşamını Belçika veABD’nin dünyaca ünlü müzik okullarında sürdüren Dürrüoğlu’nun başarılarısayılamayacak kadar çok ödülle taçlandırıldı. Besteleri ve yorumuyla tümdünyada yankılar uyandıran, halen Brüksel Kraliyet Konservatuar’nda Oda Müziğiprofesörü olarak görev yapan değerli müzik elçimiz Muhiddin Dürrüoğlu, müzikseverleriyle buluşacak. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv