Narlıdere’de Bayram Garajdan başladı

  • 0
  • 471
Yazı Boyutu:

 Narlıdere Belediyebaşkanı Abdül Batur Kurban bayramı bayramlaşma programına önce Belediye garajçalışanları ile başladı. Batur daha sonra CHP ilçe bayramlaşması ve Esnaf gezisiile programına devam etti.

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur her bayram olduğugibi bu bayramda, bayramlaşma programına Belediye garaj ve atölyeler müdürlüğüçalışanlarından başladı. Bayramlaşma törenine Başkan Abdül Batur’un yanı sıraBelediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutuoğlu, CHP Narlıdere ilçeBaşkanı Cafer Esen,  il genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ileBelediye garaj ve atölyeler müdürlüğü çalışanları katıldı.  

Birlik veberaberliğin tam zamanıdır
Başkan Batur bayramlaşma töreni öncesi atölye çalışanlarınahitaben gerçekleştirdiği konuşmada ülkece çok önemli bir sürece girildiğinihatırlatarak ‘Artık kendi içimizde armudun sapı, üzümün çöpü söylemlerini birkenara bırakıp bir arada dayanışma içerisinde hareket etme günlerine çoktangelindiğini belirtti. Batur “ 2004 seçimlerinde en büyük gücümüz çalışanlarımızve bizlere verdiği destekti. Ben yine aynı havayı ve mücadele azmi ve anlayışıistiyorum sizden. Seçim ciddi iştir bizde ciddi yaklaşacağız. Hepinize güveniyorumve bu duygularla Kurban bayramınız ailenizle ve sevdiklerinizle sağlık ve huzuriçerisinde geçirmenizi diliyorum” dedi. 

Cumhuriyet coşkunuyaşamak isteyen meydana gelsin
Konuşmaların ardından tüm garaj ve atölyeler çalışanları iletek tek bayramlaşan ve sohbet eden Batur daha sonra CHP Narlıdere ilçeteşkilatında gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı. Batur’u CHP Narlıdereİlçe Başkanı Cafer Esen ve üyelerinin oluşturduğu yoğun bir kalabalıkkarşıladı. Başkan Batur seçim sürecine az bir süre kaldığını belirterek yoğungeçecek süreçte herkese önemli görevler düştüğünü hatırlattı. Batur “ özelliklekadınlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Onlar bizim dışa açılan penceremiz.Her seçimde tüm kapıları açan ve bizler için canla başla çalışan bayan arkadaşlarımızaşimdiden çok teşekkür ediyorum ve zorlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.Batur ayrıca bayram sonrası 29 Ekim kutlamaları için tüm izmir gibiNarlıdere’nin de hazırlıklarını tamamladığını belirterek “Ulu Önder MustafaKemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en büyük bayram olan Cumhuriyetbayramımızı kutlamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Narlıdere Belediyesiolarak İzmir çapında bazı etkinlikler yapacağız. Narlıdere’de 28 Ekim PazartesiSaat:13.00’da Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında sivil toplum örgütlerimiz veDemokratik kitle örgütlerimiz ve hemşeri derneklerimiz ile Ulu Önder MustafaKemal Atatürk’e olan saygımızı anıta koyacağımız çelenkler ile göstereceğiz. 28Ekim Pazartesi Saat:19.00’da Narlıdere AKM’de Utku Erişik tek başına sahnedegerçekleştireceği Cumhuriyetin kurulma aşamasına kadar olan aşamayı anlatan birçalışmasını bizlere sergileyecek. 29 Ekimde normal resmi törenler dışında akşamSaat:19.30’da 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden başlayacak olanbir fener alayını düzenleyeceğiz. Yine 29 Ekim akşamı Saat:21.00’de tümİzmir’de aynı anda hava fişek gösterisi ve Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında‘Gripin’ gurubunun konseri olacak. Tüm Narlıderelileri, Cumhuriyet ruhunu,çoşkusunu yaşamak isteyenleri meydanımıza bekliyoruz” dedi. 

Konuşmaların ardından CHP Narlıdere İlçe üyeleri ilebayramlaşmaya geçildi. Bayramlaşmanın hemen ardından Başkan Batur, CHPNarlıdere üyeleri, İl genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ilebirlikte Narlıdere esnafının kurban bayramlarını kutlamak için esnaf gezisineçıkıldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv