Nostalji “İpek” futbol turnuvası başlıyor

  • 0
  • 720
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesitarafından, düzenlendiği ilk günden itibaren büyük coşkuyla karşılananGeleneksel Nostalji Futbol Turnuvası’nın dördüncüsü 17 Ekim’de başlıyor. 35 yaşve üstü genç delikanlıların yarıştığı turnuva sosyal tema olarak kansertedavisi gören minik İpek’in adını taşıyor.

 

Nostalji turnuvalarının yoğun ilgi görmesi nedeniyle ÇiğliBelediyesi tarafından 4. Nostalji İpek Futbol Turnuvası düzenleniyor.  Beynindeki ur nedeniyle kanser tedavisi gören5 yaşındaki İpek Köse’ye manevi destek olmak amacıyla Çiğli Belediye BaşkanıMetin Solak tarafından turnuvaya İpek adı verildi. Nostalji İpek FutbolTurnuvası’nda bu kez 32 takım mücadele edecek. 840 sporcu, 30 görevli, 12hakemle yapılacak turnuva yine Çiğli Belediyesi Spor tesislerindegerçekleşecek.

 

 35 yaş ve üstü spormeraklılarının top koşturduğu turnuva 4,5 ay sürecek. Her hafta perşembe, cuma,cumartesi ve pazar günleri günde 4 maç oynanacak ve final karşılaşmaları Şubatayında yapılacak turnuva boyunca oldukça çekişmeli maçlar izlenebilecek.  Turnuvanın en ilginç yanlarından biri iseaçılış ve kapanış maçlarının bayan futbol takımları ile yapılacak olması.Futbolcu ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği maçlar belediye nostalji websayfası ile www.aspor.tv’den de canlıizlenebilecek.  Tüm karşılaşmalarınfotoğrafları da yine nostalji web sayfası ile nostalji facebook adreslerindentakip edilebilecek.

 

KADIN SEYİRCİLERE ÇEYREK ALTIN ÇEKİLİŞİ

Kadın ve genç kızlarda futbol merakı uyandırmak ve onlarıstada çekebilmek için maç günlerinde çeyrek altın çekilişi yapılacak. Maçlarıizlemeye gelen kadın ve genç kızlara birer çekiliş numarası verilecek. Maçlarınbitiminde yapılacak çekilişle çeyrek altın sahibini bulacak.  Ayrıca, maçların şölen havasında geçmesi içinde stat etrafına satış stantları kurulacak. Futbol izlemeye gelen vatandaşlarözellikle Çiğli’nin geleneksel tatlarını bu stantlarda bulabilecek.

 

BAŞKAN SOLAK; “İPEK TURNUVASINA HERKES DAVETLİ”

Nostalji turnuvalarının başladığı günden itibaren büyük ilgigördüğünü belirten Başkan Metin Solak, bundan sonraki maçların temalıolacağını, her turnuvaya anlamı ve özelliği olan bir kişinin adınınverileceğini söyledi. Başkan Solak şöyle konuştu: “Her turnuva bizim içinönemli. Oldukça başarılı sezonlar geçirdik. Bundan sonra insani yönü daha çokvurgulamak istiyoruz. Bu turnuvamıza hasta kızımız İpek’in adını verdik.İpek’in dedesi bizim turnuvamızda düzenleme komitesinde değerli birarkadaşımız. Hepimiz onun yanında ve destekçisiyiz. Kızımıza acil şifalardiliyorum. Yine başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Burada emeği geçen tümarkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv