Nostalji turnuvası ödülleri törenle dağıtıl

  • 0
  • 835
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Nostalji Turnuvası görkemli ödül töreniyle sona erdi. 27takımın, 670 sporcusuyla, 3 ay mücadele verdiği turnuvanın finalinde plaket vekupalar sahiplerini buldu.

Haftada 3 gün 3 ay süren 3. Geleneksel NostaljiTurnuvasının, belediye konferans salonunda düzenlenen ödül törenine yoğun ilgiyaşandı. 35 yaş ve üstü sporcuların aileleriyle katıldığı ödül gecesine ÇiğliBelediye Başkanı Metin Solak ev sahipliği yaptı. Geceye Çiğli Esnaf veSanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, MHP İlçe Başkanı ve eskifutbolculardan Mustafa Yıldız, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileriile bürokratlar da ilgi gösterdi.

Ödül gecesinde, turnuva düzenleme komitesi, turnuvahakemleri, en az gol yiyen kaleci Murat Yalçın , 3 turnuvada da gol kralı olanHasan Aydoğdu, en centilmen takım Soyfan ve en yaşlı sporcu Kaya Güzel plaketaldı. En centilmen sporcu unvanı ise Kaymakamlık takımında oynayan ÇiğliKaymakamı Mustafa Arı’nın oldu. Turnuvanın şampiyonu Halk Eğitim, ikincisiGüzeltepe Spor ve üçüncüsü Evka-5 spor takımları da kupalarını Başkan MetinSolak’ın elinden aldı.

Ekim ayında dördüncüsü yapılacak
Yaptığı esprilerle salondakileri sık sık güldüren BaşkanSolak, Çiğli’de her zaman dostluk ve kardeşliğin kazandığını belirterek,herkesi bir arada tutan ve kaynaştıran spora çok şey borçlu olduklarınısöyledi. 27 takımla çok ciddi bir turnuvanın, aksaklık olmadan düzenlendiğinedikkat çeken Başkan Solak, “Turnuva düzenleme fikri bana ilk geldiğinde çokolumlu baktım. Çünkü belirli yaştaki insanlarımıza spor yaptırmak gibi birmisyonu vardı. Ama onun da ötesinde birliktelik ve kardeşlik duyguları vardı.Futbolun bahane olduğunu gördük. Aileler, torunlar, oğullar, anneler geldimaçları izlemeye. Kaynaştık, hepimiz bir bütün olduk. Ben emeği geçen tümarkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ediyorum. Ekim ayında dördüncü turnuvamızıdüzenleyeceğiz. Şimdiden onlarca takım başvurdu” diye konuştu.

1 yılda üç turnuva
Turnuva Düzenleme Komitesi Başkanı Abdurrahman Tekin deBaşkan Metin Solak’ın büyük desteği ile böylesine önemli bir organizasyonugerçekleştirdiklerini belirterek, 1 yıl gibi kısa zamanda üç turnuva yapmanınmutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Tekin, turnuvaya katılan herkesinbitmeyen heyacan içinde olduğunu belirterek, “Dördüncü turnuvaya içinhazırlanıyoruz. Büyük bir talep patlamasıyla karşı karşıyayız. Bu da bizi dahaçok motive ediyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv