Ödüllerle döndüler

  • 0
  • 703
Yazı Boyutu:

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Takımı Buca'da buyıl ikincisi düzenlenen Buca BelediyeSpor Teakwondo Dostluk Turnuvası’ndanödüllerle döndü. Toplam 190 sporcunun katıldığı Dostluk Turnuvası’nda Aliağa GençlikSpor Kulübü Taekwondo Takımı Yüksek Kuşak'ta (Siyah-Kırmızı- Mavi)  2Birincilik, 2 İkincilik; Düşük Kuşak'ta (Sarı-Yeşil-Mavi) ise 2 Birincilik, 3İkincilik, 3 de Üçüncülük elde etti.   
 

12 MADALYA, 1 KUPA İLE DÖNDÜLER

Çeşitli belediyelerin spor kulüplerinin de yer aldığımüsabakalarda takım olarak ‘genel klasmanda’ ikinci olan Tahsin Keçeciantrenörlüğündeki Aliağa Gençlik Spor Kulübü Taekwondo Takımı ilçeye toplam 12Madalya, 1 kupayla döndü. 1998 ve 2002 doğumlu gençlerin kıran kırana yarıştığımüsabakalarda her siklette ilk 4 (dört) dereceye giren sporculara Madalyaverildi. Yüksek Kuşak kategorisinde ter döken 16 sporcudan 2’si altın, 3’ügümüş, 3’ü baronz madalya alırken; Düşük Kuşak’ta mücadele eden 6 sporcudan2’si altın, 2’si de gümüş madalya kazandı. 

 KULÜP BAŞKANI UĞUR EREN: BAŞARILAR SÜRECEK
Aliağa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, AliağaSpor'unher branşta önemli başarılar elde ettiğini belirterek tekvandoda elde edilenbaşarının da bunu arttırdığını söyledi.Kulüp Başkanı Uğur Eren, “Sporcularımız turnuvada ilçemizive kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Genel klasmanda ikinci olmanın vedereceye girerek ödül almanın haklı gururunu yaşıyoruz. İyi sonuçlar eldeettik. Sporcularımız yakın bir gelecekte Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak”diye konuştu. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv