Ödüllü sporculardan teşekkür

  • 0
  • 840
Yazı Boyutu:

BornovaBelediyesi’nin başarılı sporcuları kazandıkları kupa ve madalyaların sevinciniBaşkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile paylaştı. Tekvando ve cimnastikalanındaki şampiyonalarda 4 altın, 4 gümüş, 3 bronz madalya kazanan sporcular,katkıları nedeniyle Başkan Sındır’a teşekkür etti 

Yaptığı yatırımlar ve hizmetlerleamatör ve profesyonel sporun gelişimini destekleyen Bornova Belediyesi,harcanan emeklerin karşılığını alıyor. Binlerce çocuk ve genç BornovaBelediyesi Spor Kulübü’nde çeşitli dallarda amatör olarak spor yaparken,profesyonel syporcular da turnuva ve şampiyonalarda elde ettikleri başarılarlagurur veriyor. Son olarak Bornova Belediyespor Kulübü’nün cimnastik vetekvandocuları önemli şampiyonluklar ve dereceler elde etti. Sporcular toplamda4 altın madalya, 4 gümüş madalya, 3 bronz madalya aldı. 

B
ornova Belediyespor Kulübücimnastik sporcuları Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Samsun’dadüzenlenen 2013 Türkiye Trambolin Şampiyonası ile Sakarya’da düzenlenen AerobikCimnastik Türkiye Şampiyonası’nda ödülleri topladı. 
Cimnastik Türkiye Şampiyonasıyıldız bayanlarda Sude Aydın, yıldız erkeklerde Koray Altınel, büyük bayanlardada Seda Şahin şampiyon oldu. Yıldız bayanlarda Sultan Demirhan üçüncü olurken,yıldız erkeklerde de Erce Gülen üçüncü oldu. Küçük kızlarda Aleyna Nazlı Taşikincilik, Öykü Özhan ise üçüncülük elde etti. Küçük erkeklerde ise ÖmerOzanalp şampiyon oldu. Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda ise bayanlardaZeynep Nur Güler ikincilik elde etti. 

M
ontenegro’da düzenlenen TakvandoBalkan Şampiyonası’nda Bornova Belediyespor Kulübü tekvando sporcusu İrfanBirsoy 48 kiloda ikinci oldu. Avrupa Tekvando Birliği tarafından Romanya’nınBükreş kentinde düzenlenen 5. Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda ise Musa Çetin,45 kiloda ikincilik elde etti. 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, cimnastik vetekvando alanında dereceler elde eden sporcuları tebrik ederek, madalyaheyecanlarını kendisiyle paylaşmalarından büyük bir onur duyduğunu söyledi.Başkan Sındır, “Bornova’da spora hem altyapı yatırımlarıyla hem de verdiğimizeğitimlerle destek veriyoruz. Bu başarılar da bizim gururumuz oluyor. Aynıyolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv