OĞUZ DEMİR’İN OLPESİDO KUŞLARI AKM’DE

  • 0
  • 790
OĞUZ DEMİR’İN OLPESİDO KUŞLARI AKM’DE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ressam Oğuz Demir’in “OLPESİDO KUŞLARI –Albatros’un Ölümü ve Doğum” adlı fotoğraf sergisi Ege Üniversitesi Atatürk kültür Merkezi Fuayesi’nde açıldı.

Sergi açılışı çok sayıda sanatçı ve sanatsever İzmirliyi bir araya getirdi. Pentür, Karışık Teknik ve Yarı Kavramsal Çalışmalar’dan oluşan sergi, sanatseverlerden tam not aldı.

1979’da Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olan, 1987’de aynı Fakültenin Resim Anasanat Dalı Lisans Programı’nı tamamlayan sanatçı, otuz yıla yakın sürdürdüğü sanat eğitimciliğine paralel, uzun soluklu bir tempoyla sanat anlayışını destekleyici inceleme, deneme ve uygulamalarda bulundu. 20’ye yakın kişisel, 30’a yakın karma ve yarışmalı sergi gerçekleştiren, yarışmalı sergiler, uluslararası bienaller ve performans etkinliklerinde yer aldı. Yurtdışında üç sergi gerçekleştirdi. Birçok koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçının, Tüm çalışmaları "OLPESİDO KUŞLARI" çatısı altında; Hikayeler, Kısa Hikayeler ve Piyano Kuşları başlıklarıyla; Pentür, Karışık Teknik ve Yarı Kavramsal Çalışmalar’dan oluşmaktadır. İzmir’deki kendi atölyesinde çalışmalarına devam eden sanatçının eserleri 7Mart’a kadar gezilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Arşiv