OLIVTECH FUARI ETKİNLİKLERİYLE GÖZ DOLDURACAK

  • 0
  • 769
Yazı Boyutu:

İZFAŞ tarafından organize edilen OLIVTECH 2012 – 2. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı, 19-22 Nisan 2012 tarihleri arasında İzmir  Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.
 
Türk fuarcılık sektörünün güçlü kuruluşu İZFAŞ tarafından Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK)’nın desteğiyle organize edilen Olivtech 2012’de; Türk zeytin ve zeytinyağı, yurtiçi ve yurtdışından gelecek ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
 
İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 ve 4 nolu hollerde organize edilecek fuara 101 firma katılıyor. Hazırlık çalışmalarında son aşamalara gelinen fuar,  ilk yılından itibaren katılımcı ve ziyaretçilerine yeni pazarların kapılarını açmayı hedefliyor.
 
Olivtech Fuarı kapsamında,  19 Nisan Perşembe günü İzmir Uluslararası Fuar Alanı, 3 No’lu hol Panel Salonu’nda, 13:30’da  “Türk Zeytinyağı’nda Dün, Bugün, Yarın”, 15:30’da “Zeytin’de Tarihe Yolculuk”, saat 17:30’da “Sofralık Zeytin” ve 20 Nisan Cuma günü “Turizmde Kariyer Günleri” konulu paneller düzenlenecek.
 
Ayrıca 20 Nisan Cuma günü İZFAŞ, İzmir Üniversitesi, İzmir Aşçılar Derneği işbirliği ile 3 nolu holde 12:30 - 17:00 saatleri arasında  “Ege Mutfağı’ndan Seçmeler” 1.Chief Student Yemek Yarışması etkinliği fuara farklı bir boyut kazandıracak.
 
OLIVTECH’in 3’üncü günü 21 Nisan 2012, 13:30’da gerçekleştirilecek “Sofralık Zeytin Tadımı, Zeytinyağı Tadımı” etkinliği ise fuara renk katacak.
 
4 gün açık kalacak, profesyonel ve son tüketiciye yönelik olarak düzenlenen fuar, 10.00 – 19.00 saatleri arasında gezilebilir.
 
İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs
“Fuar kapsamında düzenleyeceğimiz etkinliklerin, ülkemizde kişi başına düşen zeytinyağı tüketimini artırmaya yönelik çalışmalara katkı sağlamasını diliyorum. Zeytin ve zeytinyağı mutfağın olduğu kadar, kültürüyle de hayatın ayrılmaz parçasıdır. Bu kültürün yaygınlaşması için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv