Önde piyano resitali, arkasında caz

  • 0
  • 1.095
Yazı Boyutu:

Müzik koleji Berklee’den“özel sanatçı” diplomasına sahip dünyaca ünlü müzisyenimiz Aydın Esen ilepiyanonun duayen isimlerinden Şeniz Duru, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndepeşpeşe konser verecek.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun SanatMerkezi (AASSM) iki yeni konserle İzmirlileri buluşturmaya hazırlanıyor.

İlk olarak 19 Kasım Salı günü, Şeniz Duru piyano resitaliile seyircilerinin karşısına çıkacak. Saat 20.00’de başlayacak konserdeTchaikovsky’nin Mevsimler’i fotoğraflarla sanatçıya eşlik edecek.

Aydın Esen Group ise 20 Kasım Çarşamba akşamı İzmirlilerleunutulmaz bir müzik şöleni sunacak. Modern müzik ve caza getirdiği yeniliklerledünya çapında tanınan Aydın Esen, Amerika’da bulunan Berklee’nin “özel sanatçı”diplomasına sahip üç müzisyenden birisi. Diğer iki ünvan Duke Ellington veKeith Jarrett’e ait. AASSM’deki konserde Aydın Esen’e (Klavye), Kai Eckhardt(Bas), Randy Esen (Vokal) ve Tommy Campbell (Bateri) eşlik edecek.

Her iki konserim biletleri de www.izmir.bel.tr/kultursanat, www.aassm.org.tr, İzmir Sanat ve AASSMgişelerinden temin edilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv