Operatwins Alaçatı sahnesinde

  • 0
  • 749
Yazı Boyutu:

Yüzlerce ülkede canlıyayınlanan milyarlarca kişinin izlediği bir etkinlikte konser veren Didem veSinem Balık kardeşler, bayramın üçüncü günü Alaçatı Açıkhava’da sahne alacak.

Dünyanın birçok yerinde konser veren, Viyana’da yapılan LifeBall (Hayat Balosu) etkinliğinde sahne alarak dünyanın dört bir yanındanyüzlerce ülkede, 2 milyar kişinin canlı yayında izlediği Operacı İkizler(OperaTwins) Didem-Sinem Balık, yarın (10 Ağustos) akşamı Alaçatı AçıkhavaTiyatrosu’nda sahne almaya hazırlanıyor. Yüzlerce ülkenin en popülerkanallarında yayınlanan ve dünya nüfusunun 3’te birine yakın kişinin izlediğive dinlediği Balık Kardeşler, konserde Aşk ve Tango adlı yeni albümünden deparçalar seslendirecek.

Atatürk’ün sevdiğitürküler
Arjantin tango klasiklerinin yanı sıra Türk müziğinin de eşsiz parçalarınıyeniden yorumlayacak olan Balık Kardeşler, repertuarlarında Atatürk’ün sevdiğitürkülere de yer verecek. Müziğin yanı sıra dans ve görsel şovlarla daseyircilerini büyülemeye hazırlanan Operacı İkizler’nin Eylül ayında piyasayaçıkmaya hazırlanan albümleriyle aynı adı taşıyan Aşk ve Tango isimli konserisaat 20.30’da başlayacak. Konserin biletleri, biletix ya da tiyatro gişesindentemin edilebilir.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv