Organik sektörü 12 Nisan'da Ekoloji İzmir Fuarı'nda buluşacak

  • 0
  • 628
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin tek organik ürünler fuarı olan EKOLOJİ İZMİR – İzmir Organik Ürünler Fuarı İZFAŞ, ASDF Fuarcılık ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) işbirliği ile 12 – 15 Nisan 2012 tarihleri arasında organize edilecek.  Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek fuar organik sektörünü İzmir’de buluşturacak.

Yaklaşık 110 firmanın katılacağı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 ve 4 nolu hollerde düzenlenecek fuar 4 gün sürecek. 
Ekoloji İzmir Fuarı’nda sadece organik sertifikalı ürünler sergilenecek. Fuarda, giyim eşyalarından bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alacak.
Ürdün, Almanya, İran, Sırbistan, Hindistan ve Belçika başta olmak üzere pek çok ülkeden alıcıların gelmesi beklenen Ekoloji İzmir, fuar katılımcılarına önemli iş bağlantıları yapma ve yeni pazarlara ulaşma fırsatı sunacak.
İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs “Dünya çapında bir fuarı bitirmenin heyecanı sona ermemişken; peşpeşe gerçekleştireceğimiz iki fuara birden ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. 12 – 15 Nisan 2012 tarihleri arasında 3’sünü organize edeceğimiz EKOLOJİ İZMİR – İzmir Organik Ürünler Fuarı ve hemen ardından OLIVTECH - 2. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’nı 19 – 22 Nisan 2012 tarihlerinde düzenleyeceğiz.
Öteyandan 10 – 13 Mayıs 2012 tarihinde PLASTECH - Plastik Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı’nı ilk kez organize etmenin heyecanını yaşıyoruz. 31 Mayıs – 3 Haziran 2012 tarihinde 32.’sini açacağımız AYAKKABI KIŞ – Ayakkabı Çanta ve Aksesuarları Fuarı ile Nisan ve Mayıs aylarında yoğun günler yaşayacağız.
EKOLOJİ İZMİR, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi temsil eden tek organik ürünler fuarı olarak sektörü İzmir’de buluşturacak. Kentimizde organik sektörüne yönelik böylesi bir fuarı gerçekleştiriyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Öncelikli hedefimiz organik sektörünün merkezi olan İzmir'e yakışır, uluslararası alanda kabul gören bir organizasyon gerçekleştirmek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv