ÖRS : "İEF, Ulusal Değerimiz ve Uluslararası Zenginliğimizdir"

  • 0
  • 797
Yazı Boyutu:

31 Ağustos – 9 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir Enternasyonal Fuarı, 81’nci yılında kapılarını yenilenme ve değişim kampanyası ile açmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk olarak İZFAŞ’ın kurumsal (http://www.izfas.com.tr) ve İEF - İzmir Enternasyonal Fuarı (http://ief.izfas.com.tr) web siteleri yenilendi.
 
« Sen de Hatırlat, Sen de Anlat » kampanyası ile önümüzdeki fuarlarda, farkındalık yaratacak etkinlikler yapılması planlanıyor. Hedef, İzmir Enternasyonal Fuarı’nı geçmişten geleceğe taşımak.
 
İzmirlilerin, Ege Bölgesi’nin ve Türkiye’nin ortak bir değeri olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nı, yeni kuşaklarla buluşturmak ve sahiplenilmesini sağlamak için, İZFAŞ web sitesinde başta İzmirliler olmak üzere fuarını seven herkese çağrıda bulunuyor.
 
Web sitesinde, isteyenlerin geçmiş fuarlara ait ellerinde bulunan fotoğraf, hatıralık eşya ve benzeri ürünleri, İZFAŞ’a nasıl iletebilecekleri konusunda bilgiler veriliyor. Fuarseverlerin, düşünce ve önerilerine yönelik olarak İEF’ye nasıl bakıyor, ne istiyor, ne bekliyor gibi sorularına cevaplar aranıyor. Ayrıca fuarla ilgili anıların da toplanması amaçlanıyor. Herkesin hayalindeki fuarı paylaşması isteniyor. Site üzerinden iletişim kurmak isteyenler için bir form bulunuyor. Formlar iletişim havuzunda toplanarak değerlendirilmeye alınacak.
80 yıla ait olacak ürünler, öncelikle 81.İEF’de sergilenecek. Bu sayede 81.İzmir Enternasyonal Fuarı ile Türkiye’nin ilk Fuarcılık Müzesi ve Belleği için de ilk adım  atılmış olacak.
 
 İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs: “80 yıllık tarihsel geleneğimiz İEF’nin kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çok büyük anlamı var. Fuarımızı dünyada yaşanan yeni gelişmelere göre yeniden yapılandırmak için bir yenileme ve değişim kampanyası başlattık.   Kampanya kapsamında kentimizin değerli kanaat önderleri ve tüm izmirliler ile birlikte; yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda fuarımızın imajını yeniden inşa etmek arzusundayız.  Gücümüzü onurlu geçmişimizden alıyor, fuarımızı başarıyla geleceğe taşımayı hedefliyoruz. Öncelikle İZFAŞ resmi web sitesinde başlattığımız çalışma ile halkımızdan ellerinde, evlerinde fuarla ilgili fotoğraf, hatıralık eşya ve ürün varsa bizimle paylaşmasını istiyoruz. Ayrıca fuarla ilgili anılarını bekliyoruz. Herkesin hayalindeki fuarı bizimle paylaşmasını diliyoruz. İEF'yi nasıl daha iyi noktalara taşıyabiliriz diye düşünen tüm İzmirlileri göreve çağırıyoruz.
 
Biz İEF’yi hem yaşatmak hem de yeni kuşaklarla buluşturmak ve sahiplenilmesini sağlamak istiyoruz. Bu yılki 81.İEF - İzmir Enternasyonal Fuarı’na hep birlikte katkı koyalım. Ulusal değerimiz ve uluslararası zenginliğimiz olan fuarımızı gelecek kuşaklara taşıyalım.”dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv