Özel cihazlar basına tanıtıldı

  • 0
  • 1.337
Yazı Boyutu:

İZMİR’in Alsancak ve Bostanlı semtinde dermatolojikhastalıklar, lazer ve kozmetik uygulamalar ile özel sağlık hizmetleri veren,alanında teknolojik ve uygulamalı gelişmeleri yakından takip ederek İzmir’deöncü olan Clinic A Plus, Alsancak Beyond Otel’de  Aerosonic cihazı ve Magnum-Silgi Lazeri basınmensuplarına uygulamalı olarak tanıttı.

Düzenlenen tanıtım toplantısında, katılımcılara uygulamalıolarak bilgi veren Dr. Ömer Buhşem, yıllarca görüntüleme sisteminde kullanılanultrasonun estetikte de devrim yarattığını vurguladı. Gebelikte bebeğin gelişimtakibinde güvenliliğini kanıtlamış olan ultrasonun sistemi non-invaziv estetikuygulamalarda ki kullanımda ayrıcalıklı bir avantaj sunduğunu belirterek,“Sorunlu bölgelere gönderilen dual etkili düşük frekanslı ultrason dalgalarınınderin yağ tabakalarında oluşturduğu enerji micro buble zincirini başlatıyor.Patlayan bubleların yarattığı ikincil şok dalgaları yağ hücreleri arasındakibağları kopartıyor. Hücre zarını zayıflatıp böylece istenmeyen fazla yağlarparçalanıp vücudumuzdan boşaltım sistemiyle atılıyor. Boşaltım sisteminecihazdaki vakumlama tarafından gönderiliyor. Özellikle karın, bel, love handle,göbek, basen, sırt ve kol bölgelerine yerleşmiş yağlardan başarılı bir şekildekurtulmayı sağlıyor. Bu cihazla yağ hücreleri üzerine lipolitik etkili birtakım mezoterapi ürünlerini de iğnesiz ve acısız transdermal ürün
yedirmesayesinde yağ tabakasına ulaştırabiliyoruz. Ayrıca derin tabakalarda üretilen yüksek enerji, yaşlanma karşıtıelastin ve kollajen oluşumunu tetikler. Böylece ince kırışıklıklar azalır,sarkmış derinin toparlanması sağlanır. Hızlı-etkili-güvenli ağrısız bir tedaviyöntemidir. Uygulama protokolleri kişiye özel olmakla birlikte 10-15 seansarasında değişir. Haftada 2 yada 3 kez uygulanabilmesi öneriyoruz’’ dedi.

20yılı aşkın süredir tıp alanında tedavi amaçlı kullanılan lazer cihazlarınınestetikle buluşmasını da anlatan Clinic A Plus Doktoru Hale Güler ise tedavidekullanılar Magnum-Sigi lazerin derideki pigment moleküllerine saniyeninmilyarda biri hızıyla atış yapabilen ağrısız emniyetli bir yöntem olduğunubelirtti. Güler, “Cildimizdeki lekelenme problemlerinde, genişlemişgözeneklerde cilt yağını dengeleyerek akneli ciltlerdede tedavi amaçlıkullanılan Magnum Silgi lazer, Dövme çıkarma ve çillerde de etkili” diyekonuştu.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yeni Teknolojiler Hayat Kurtarıyor

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Arşiv