Petkim’den, Aliağa Petkim’e Desteğe devam

  • 0
  • 1.020
Yazı Boyutu:

Beko Basketbol 1. Ligi’ne yükseldiği 2008-2009 sezonundanitibaren Petkim’in ana sponsoru olduğu Aliağa Petkim Basketbol Takımı, 18Ekim’de başlayacak 2013-2014 sezonuna iddialı hazırlanıyor. Petkim Genel MüdürüSadettin Korkut, takıma verdikleri desteğin beş yılı geride bıraktığınıbelirterek, Aliağa’nın sosyal yaşamında çok önemli bir yeri olan basketboltakımına desteğe 2013-2014 sezonunda da devam edeceklerini söyledi.

Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Başantrenör HakanDemir, Menajer Birtan Saka, oyuncular Ahmet Erdoğan ve Ceyhun Altay, PetkimGenel Müdürü Sadettin Korkut’u makamında ziyaret ederek, şirketin verdiğidestek nedeniyle teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Genel Müdür Korkut, takımın 1. Lig’de yeralmasının, ilçe gençlerinin spora yönelmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzakdurmaları açısından da çok önemli olduğunu belirterek, “Parasalyükümlülüklerimizden ötede, tüm Aliağalılar’ın desteği ile takımın sportifbaşarısını önemsiyoruz. 2012-2013 sezonunu 39 puanla 11. Sırada tamamladık.2013-2014 sezonunda ise başarı çıtasını play-off ve üzeri olarak belirledik.Teknik kadroya ve oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Sporun mücadele azmi kadar; barış, dostluk ve disiplingerektirdiğini vurgulayan,  kendisinin deiyi bir basketbol izleyicisi olduğunu belirten Korkut şöyle devam etti: “Önemliolan temiz ve kişilikli bir mücadele vermek. Tabelaya yansıyan skor da elbetteönemli, ama Aliağa Petkim basketbol takımının geçen yıllarda olduğu gibi busezon da öncelikle temiz bir oyun çıkaracaklarına ve azimle kazanmayaçalışacaklarına inanıyorum. Bu sezon takımın tamamına yakını yeni oyunculardanoluşuyor. Bu oyuncuların birbirlerini tanımaları, takım ruhu oluşturmaları dabüyük önem taşıyor.  BaşantrenörümüzHakan Demir ile bu ruhu yakaladıklarını görmekten büyük mutluluk duydum”

“PETKİM’İ DE TEMSİL EDİYORUZ

Aliağa Spor Kulübü Başkanı ve Aliağa Belediyesi BaşkanYardımcısı Uğur Eren de, takımın ana sponsoru olan Petkim’e teşekkür ederek,“Bizler mücadelemizle sadece Aliağa’yı değil Petkim’i de temsil ediyoruz. Busezon ilk hedefimiz play-off’a kalabilmek. Kadromuza eklediğimiz yenioyuncularla bunu başaracağımızı umuyoruz. Aliağa Petkim, bu sezon da temiz birmücadele verecek ve inanıyorum ki Aliağa halkına çok güzel mutluluklaryaşatacak” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv