PLASTİK SEKTÖRÜ VE İZMİR'E YENİ BİR FUAR

  • 0
  • 1.162
Yazı Boyutu:

10 – 13 Mayıs 2012 tarihlerinde ilk kez düzenlenecek olan PLASTECH – Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı, İZFAŞ ve EGEPLASDER işbirliğinde gerçekleştiriliyor.
 
Yurt içinden Ankara, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Uşak ve yurt dışından Almanya, Azerbaycan, Brezilya, Çin, Fransa, Güney Kore, Hollanda, İspanya, Japonya’dan katılımcıların yer alacağı PLASTECH Fuarı’na yaklaşık 150 firma katılıyor.
 
Katılımcılarına önemli işbağlantıları kurma olanağı sunacak olan PLASTECH – Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı için, İZFAŞ tarafından alıcı çalışması yapılan ülkeler şöyle; Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Irak, Kosova, Makedonya, Mısır, Ürdün ve Yunanistan.
 
İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 ve 3 nolu hollerde organize edilen PLASTECH Fuarı’nda; ambalaj, plastik, kauçuk, polyester, pvc kapı-pencere profilleri, boru üretim teknolojileri ve aksesuarları, geri dönüşüm sistemleri ve ekipmanları sergilenecek.
 
Yerli, yabancı pek çok katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getirecek fuar, profesyonel ve son tüketiciye açık olarak düzenleniyor. Nihai tüketici için giriş ücreti  5 TL olarak belirlenen fuar, 10.00 – 19.00 saatleri arasında gezilebilir.
 
İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs “EGEPLASDER işbirliği ve sektörün desteği ile 10 – 13 Mayıs 2012 tarihleri arasında PLASTECH-Plastik ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı’nı gerçekleştirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız, İzmir’e MARBLE, IF WEDDING FASHION İZMİR ölçüsünde yeni fuarlar kazandırmak ve fuarcılık sektöründe markalar yaratmak. İşte bu nedenle PLASTECH Fuarı’nı çok önemsiyoruz. Ege ve İzmir’in plastik sektörüne yönelik potansiyelinin, PLASTECH Fuarı ile açığa çıkacağına inanıyoruz. Organizasyonumuzla Türkiye’den ve dünyadan tüm sektör paydaşlarını İzmir’e davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv