Play Offlara kilitlendi

  • 0
  • 852
Yazı Boyutu:

Futbol İzmir 1. Amatör Küme, 1. Grupta mücadele edenAliağaspor, Yeni Foçaspor'u 2-0 mağlup ederek en yakın rakibiyle puan farkını10'a çıkardı. Hafta sonu oynanması gereken ancak Açıköğretim Sınavlarınedeniyle ertelenen AliağaSpor- Yeni FoçaSpor karşılaşması Aliağa şehirStadında oynandı. Rakibini 2-0 yenerek play off yolunda büyük bir avantajsağlayan ev sahibi yeşil beyazlı takım bu maçla yenilmezlik serisini de 9’açıkarmış oldu. Yeşil beyazlı taraftarlar da soğuk havaya rağmen takımını 90dakika coşkulu destekle yalnız bırakmadı.

Aliağaspor, 35. dakikada ilk golünü Kaptan Zeki'ninasistinde topla buluşan Erdi'yle kaydetti:1-0. Yeşil Beyazlı takım ilk yarıyı1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren AliağaSpor, 80.dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Zeki topu Yeni Foça ağlarınagöndererek maçın skorunu belirledi: 2-0  

STAT             :Aliağa Şehir Stadı
HAKEMLER           :Volkan Yanç, H. Kıvanç Durmaz, Murat Sel
ALİAĞASPOR:  Hasan, Oğuz, Yusuf, Doğan,  Esen,Felek, Erdi(Dk 77 Eray), Oktay, Umut(Dk 65 Semih), Zeki (Dk 86 Celal), MehmetAteş
YENİFOÇA SPOR: Tuncay, Melih (Dk 42 Çağrı), Fikret,Sadullah,  Çetin, Ahmet, Semih, Umut, Necati, Altan, Özgür 
GOLLER: Dk 35 Erdi, Dk 80 Zeki (Aliağaspor)  
SARI KARTLAR: Doğan, Mehmet Ateş (Aliağaspor); Özgür,Çağrı (Yenifoça Spor)
KIRMIZI KART: Yok 

 ALİAĞASPOR ANTRENÖRÜ ALPER PEKER:
 
PLAY OFF'AHAZIRLANIYORUZ
 Aliağaspor Antrenörü Alper Peker, “Bundan sonrakihazırlıklarımızı play off için yapacağız. Play off’larda Aliağa’yı hak ettiğiSüper Amatör Lige çıkarmak istiyoruz. Oyuncularıma, yöneticilerimize vetaraftarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.   

YENİ FOÇASPOR ANTRENÖRÜ BÜLENT BEYİT: “FIRSATLARIKAÇIRDIK”
Yeni Foça Spor Antrenörü Bülent Beyit “Yakaladığımız pozisyonlarıdeğerlendiremedik. Aliağa Spor’u galibiyetlerinden dolayı kutluyor ve playoff’larda da başarılar diliyoruz” dedi.  

TURGAY CEYLAN: “ALTYAPIDAN YETİŞEN SPORCULARIMIZ MUTLUEDİYOR”
Aliağa Spor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan, Yeni FoçaGalibiyetinden dolayı oyuncuları ve teknik ekibi kutladı. “Takımımız, Süperamatör yolunda bir engeli daha aşarak yoluna devam ediyor. Ligin bitmesine azbir süre kala  ligde 2. ile aramızda 10 puan fark oluştu. Takımızdaoynayan bir çok futbolcumuzun alt yapıdan yetişerek A takıma çıkmalarındandolayı mutluluğumuz artıyor. Bu oyuncularımızın yetişmesinde emeği olanhocalarımıza ve sporcu ailelerine çok teşekkür ediyoruz. Hafta sonu oynanacakolan Bergama Gençlerbirliği maçında takımıza başarılar diliyoruz.” dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv