Positive Live Project'ten müzik ziyafeti

  • 0
  • 532
Positive Live Project'ten müzik ziyafeti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başarılı sahne performansları ile İzmir'de kısa sürede çok fazla kişi tarafından sevilen ve takip edilen İzmir'in en eğlenceli orkestrası Positive Live Project, ikinci salon konseri Pozitif Konser ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sponsorluğunu İzmir Büyükşehir Belediyesi, Batı Ses, Radyo Romantik Türk’ün  üstlendiği, organizasyonu ise Pozitif Sanat tarafından gerçekleştirilecek Positive Live Project konseri, 11 Şubat çarşamba günü saat 20:30'da İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Positive Live Project, Funk, Latin, Soul, Pop ve Balkan şarkılardan oluşan ve düzenlemelerin kendilerine ait olduğu repertuar ile keyifli bir 2 saat vaad ediyor. Orkestranın solist kadrosunu İzmir'in güçlü seslerinden Pelin Gedik, Tolga Bıçakçı, Gamze Matracı ve Şeyma Özbay oluşturuyor.

Positive Live Project'in kurucularından Hakan Biçer, “İzmir'de çok kısa sürede ciddi sayıda bizi seven ve destekleyen fanlarımız oldu. Eminiz ki bu konserde de bizi yalnız bırakmayacaklar. Konsere katılıp bizimle birlikte eğlenecek çaldığımız şarkılara eşlik edecek İzmirli'lere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca Biçer, 13 kişilik kadroyla gerçekleşecek konserin ücretsiz olduğunu ve çeşitli sürprizlerin izleyicilerini beklediğini de belirtti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Arşiv