Prestij'li öğrencilerin SBS şahlanışı

  • 0
  • 755
Yazı Boyutu:

Özel Prestij Okulları öğrencileri çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı. Geçen ay deneme sınavlarında Türkiye 1.si çıkaran okul, bu ay yapılan SBS sınavlarında ise adeta rekor kırdı.
 
Özel Prestij Okulları Kurucu Müdürü Hasan Akçap, “Son üç ayki grafiğimiz, son deneme sınavında iyice yükseldi. Artık öğrencilerimiz sınavlardaki davranış mantığını tamamen çözdüler. Sorulara daha iyi konsantre oluyorlar ve cevapları oldukça dikkatli bir şekilde veriyorlar” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
 
Akçap şöyle devam etti: “Son deneme sınavında ilkokul 2. ve 3. sınıflarda dört öğrencimiz 500 tam puan aldılar. 3.sınıf öğrencilerimiz Dilara TAMER ve Ece AKYOL ülke genelinde 42.000 öğrencinin katıldığı sınavda 500 tam puan alarak 1.lik kürsüsünü paylaştılar. İlkokul 2.sınıf öğrencilerimiz Gülizar KACAR ve İremnur KAHYA ise 32.500 öğrencinin girdiği sınavda yine 500 tam olarak 1.liği paylaştılar. Diğer taraftan 54.000 öğrencinin katıldığı deneme sınavında, 5.sınıf öğrencilerimizden Ezgi DURMUŞOĞLU Torbalı genelinde 1.liği İzmir genelinde 2.liği; Ahmet KURT Torbalı genelinde 2.liği İzmir genelinde 3.lüğü elde ettiler. Eylül TIRAK ise Torbalı genelinde 3.sırayı kaptı. 6.sınıf öğrencimiz Mert KAN ise Torbalı genelinde 2. oldu. Bu yıl ilk defa eğitim ve öğretim faaliyetimize başlamamıza rağmen başarı grafiğimizin her geçen gün yükselmesi gerek öğretim görevlisi kadromuzu, gerekse öğrenci velilerini çok mutlu etti. Şunu gördük ki, öğrencilerimizin gündemini ne kadar iyi doldurursanız başarınız o kadar çok artıyor.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli gençler Gripin’le coştu

Öğrenciler bilim ve sanat şenliğinde bir araya geldi

Ege Üniversitesi 69 yaşında

Parsa, son yolculuğuna uğurlandı

Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Arşiv