“Radyo Ege Kampus Ödülleri”nde ünlüler geçidi

  • 0
  • 2.890
Yazı Boyutu:

14 kategorideki, 134 aday ve 110 sanatçı Radyo Ege Kampüs dinleyicileri tarafından oylandı. 23 sanatçı, radyo ve basın dünyasından unutulmaz isimler ödül aldı.
 
Ege Üniversitesi Radyo Ege Kampüs ödülleri düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende adeta ünlüler geçidi vardı. Türk pop müzik dünyasından isimler, televizyon programcıları ve film müzikleri yapımcılarını 14 kategorideki, 134 aday ve 110 sanatçı Radyo Ege Kampüs dinleyicileri tarafından oylandı. 23 sanatçı, radyo ve basın dünyasından unutulmaz isimler ödül aldı.
Ödül töreninde gelen herkese teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, “Yenilik anlamında ne varsa yenilikçi anlayışla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Prof. Dr. Hakkı Bilgehan ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte Ege Üniversitesi’nin dünyada ve Türkiye’de yaptığı ilkleri ele alan bir kitap yazdı. Yakında üniversitemizin tarihini daha iyi tanıyacağız. Ayrıca biz öğrencilerimizle olup iş yapmaya ve bu işleri uygulamaya hep açığız. Bu sebeple Radyo Ege Kampüs bir öğrenci projesidir. Öğrencilerime bu coşkuyu bana yaşattıkları için teşekkür ederim” dedi.
Radyo Ege Kampüsün Genel Koordinatörü Prof. Dr. Fazıl Apaydın, “Tamamen öğrencilerden çıkan bu fikrin projesi öğrencilerin enerjisiyle hayata geçti. Böylece gençlerin enerjik fikirlerinin ne kadar değerli olduğu ortaya çıkıyor. 2001 yılında kurulan radyomuz gerek donanım konusunda gerek işlerlilik konusunda artık ön planda olan bir radyo olmuştur” dedi.
 
“ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU”
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak En iyi haber spikeri seçilen Uğur Dündar, sahneye çağrıldı. Dündar alkışlar arasından ödülünü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ın elinden aldı.
En İyi Radyo Programcısı ödülünü alan Bay J’nin showu ile renklenen törende, küçük bir kutunun içinde komiklik yapmaya çalıştığını ve ödül törenleri ile kendine sorduğu soruların cevabını bulduğunu dile getirdi. Ayrıca popüler kültüre ilişkin söylemde bulunan En İyi Erkek Sanatçı ödülünü alan Hayko Cepkin, “Popüler kültürün içinde bu gibi ödül törenlerinin olması gerçekten çok önemli, bana verilen bu ödülde oy kullanan öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından Halit Kıvanç, Lucıen Arkas, Ali Kocatepe, Metin Arolat, Bedük, Pınar Aylin, Aydilge, Bülent Ortaçgil, Fettah, Pazar Süprizi program yapılcıları ödüllerini üniversite üst yönetimi ve Radyo Ege Kampüs yönetim kurulu üyelerinden aldılar. Ayrıca ödül törenine yoğun işlerinden dolayı gelemeyen En İyi Kadın Sanatçı- Hande Yener, En İyi Aranjör - İskender Paydaş, En İyi Albüm - Ozan Doğulu(130 bpm Allegro), En İyi Çıkış Yapan Sanatçı - Sinan Akçıl, En İyi Tv Programı- Beyaz Show gönderdikleri kısa filmlerle mesajlarını ve özürlerini öğrencilere ilettiler.
 
           Bülent Ortaçgil, Atilla Silkü                                                 Aydilge                                        Yeliz Tuna, Lucien Arkas               

Misket Dikmen, Maya, Pınar Aylin                                                 Hayko Cepkin                                Fettah Can                    Pınar Aylin

          Halit Kıvanç, Atilla Silkü                           Aysun Kocatepe, Levent Kutlu, Ali Kocatepe                       Metin Arolat, Oğuzhan Kavaklı
 
İnternetten yapılan oylama sonuçlarının belli olduğu yarışma da ödül kazanan ünlü isimler şu şekilde;
Yaşam Boyu Onur Ödüller- Müjdat Gezen ve Halit Kıvanç
Radyo Ege Kampüs Özel Ödülü -LucıenArkas
Radyo Öğrenci Topluluğu Özel Ödül- Bedük
En İyi Haber Spikeri - Uğur Dündar
En İyi Kadın Sanatçı- Hande Yener
En İyi Erkek Sanatçı-HaykoCepkin
En İyi Aranjör - İskender Paydaş
En İyi Albüm - Ozan Doğulu(130 bpm Allegro)
En İyi Çıkış Yapan Sanatçı - Sinan Akçıl
En İyi Film Müziği - Bülent Ortaçgil(Eylül Akşamı)
En İyi Şarkı Sözü Yazarı- Fettah Can
En İyi Tv Programı- Beyaz Show
En İyi Radyo Programcısı- Bay J
Yılın Grubu- Manga
En Çok İstek Alan Şarkıcı- Aydilge ( Takıntı)
En İyi Klip- Metin Arolat (İzmir)
En İyi Düet- Atiye& Ozan Doğulu (Aşkistan)
En İyi Magazin Programı- Pazar Süprizi
En İyi Spor Programı- Stadyum
Ege’den Başarı Ödülleri- Ali Kocatepe, Pınar Aylin ve Keremcem
İZMİR(Ege Ajans/Ali BAYAT/Çisem ERKAYA/Selda BEKTAŞ)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv