Ramazan’ın en pratik mantısı Pınar’dan

  • 0
  • 736
Yazı Boyutu:

Pınar, Türkmutfağının vazgeçilmez lezzeti mantıyı, en kolay ve lezzetli haliyle iftar sofralarına taşıyor; Pınar Kayseri Mantısı ve Pınar Kare Mantı ile iftarlar lezzet şölenine dönüşüyor.

 

Gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Pınar, yepyenimantı ürünleriyle hem geleneksel Türk lezzetlerinden vazgeçmeyen hamarat hem dezamandan kazanmak isteyen pratik hanımların tercihi oluyor.  Ramazan ayında özenle hazırlanan ve tümsevdiklerinizle paylaşılan sofralar, Pınar Kayseri Mantısı ve Pınar Kare Mantıile daha da şenleniyor.  Pınar, Kayseri Mantısı ile Kayseri’nin meşhur lezzetini enpratik haliyle mutfaklarınıza taşırken, Kare Mantı yapısı gereği daha yoğunkıyma lezzetiyle fark yaratıyor. 

 

Yemeğiniz 20 dakikadaservise hazır
400’er gramlık üstü şeffaf pencereli paketlerde tüketiciyesunulan Pınar mantı çeşitleri, 20 dakikada servise hazır oluyor. Koruyucu katkımaddesi içermeyen ve IQF Hızlı dondurma teknolojisiyle en sağlıklı ve katkısızşekilde üretiliyor. Pınar Kayseri Mantısı ve Pınar Kare Mantı,  klasik mantı severlerin damak tadına hitapediyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv