Rota Koleji, Bulgaristan yolcusu

  • 0
  • 619
Rota Koleji, Bulgaristan yolcusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Lig öncesi kamp için Bulgaristan'ın Plovdiv şehrine giden Rota Koleji burada evsahibi VC Maritsa'nın düzenleyeceği ve Romen CSM Targoviste ile Bursa Büyükşehir'in katılacağı 4'lü turnuvada mücadele edecek    

Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde yeni sezona yüksek hedeflerle hazırlanan Rota Koleji Spor Kulübü, kamp çalışması için rotasını Bulgaristan'a çevirdi. 24 Eylül tarihine kadar Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde kamp yapacak olan turuncu-beyazlı ekip 25-26-27 Eylül tarihleri arasında ise VC Maritsa Kulübü'nün düzenleyeceği dörtlü turnuvada yer alacak. Ev sahibi VC Maritsa'nın yanı sıra Romanya'dan CSM Targoviste ve Bayanlar Voleybol 1.Ligi'nde yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor'un da katılacağı turnuvada Rota Koleji, güçlü rakipleri önünde hem son durumunu görme fırsatı bulacak hem de lig öncesi önemli bir turnuvada tecrübe kazanmış olacak. 

Rota Koleji Spor Kulübü Başkanı İsmail Yavuz, Gaziemir Spor Salonu'nda düzenlenen '1.Profball Voleybol Turnuvası'ndan sonra Bulgaristan'daki kamp ve hazırlık maçlarının takım için oldukça önemli olduğunu belirterek, "Plovdiv'de oyuncularımız iyi bir çalışma ve kamp ortam ıbulacak. Ardından katılacağımız turnuvada Bulgar, Romen ve ligimizin 1. Lig ekipleriyle karşılaşacağız. Bir üst ligdeki rakiplerimizle yapacağımız maçlar bizim için son derece önemli deneyim olacak. Bu yıl iyi bir kadro kurduk, teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv