Rüzgar arası eğlenceye devam

  • 0
  • 746
Yazı Boyutu:

Dünya’nın en hızlı ve en iyiwindsurfçülerinin katılımı ile Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl7. kez gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası’nın 4.gününde de kuvvetli rüzgar olmaması nedeniyle 1’i kadınlar 1’i erkekler olmaküzere iki yarış yapıldı, derecelendirme olmadı. Rüzgar hızını kestiği andakaraya çıkan sporcular keyifli aktivitelerin tadını çıkardı.

Dünya’nın en hızlı ve en iyi sörfçülerinin katılımıyla PegasusHava Yolları ana sponsorluğunda bu yıl 7. kez gerçekleşen Pegasus Airlines PWAWindsurf Dünya Kupası’nın 2.ve 3. gününde rüzgarın azizliğine uğrayan yarışlarabugün saat 13:00 de başlandı.

Bugün yapılan yarışlarda bayanlar 2. eleminasyon turununyarı final ilk ayağında Lena Erdil 2. olarak adını kazananlar finalineyazdırdı. Bu yarışın 1.’si Fransa’dan Marion Mortefon oldu. Çağla Kubat, FulyaÜnlü ve Dilara Uralp isimlerini kaybedenler finaline yazdırdı.

Erkeklerde yarı final ilk ayağının 2. eleminasyon turundaise Fransa’dan Pierre Mortefon 1., Hollanda’dan Casper Bouman 2., Fransa’danJulien Quentel 3. oldu. Bu 3 sporcu da isimlerini kazananlar finaline yazdırdı.Erkekler 3. eleminasyon turunda yarın Bora Kozanoğlu yarışacak.

 29 ülkeden 64 erkek, 22 kadın sporcunun yarıştığıPegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, 24 Ağustos Cumartesi günü koşulacakfinal yarışları ile sona erecek. Yarışma sonunda ilk 16 ‘ya giren yarışmacılaratoplam 55 bin Euro tutarında ödül dağıtılacak.

Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası bir hafta boyuncaSportsTV ekranlarından ve www.facebook.com/PegasusHavayollari/app_401226443315264adresindeki Facebook sayfasından takip edilebilecek. Dünyanın en iyi rüzgarsörfçüleri yarış heyecanını doruklara çıkarırken; Pegasus misafirleri 19-24Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da yükselen bu heyecanı Facebook sayfasındancanlı olarak izleyebilecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv