Sağlık Ordusuna 190 İdealist genç daha

  • 0
  • 631
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu’ndan 2012-2013 eğitim-öğretim yılında190 idealist genç daha mezun oldu. ’’Sağlık Memurluğu ‘’Bölümü de son mezununuverdi.Tören sonunda gençler salonu 10.Yıl Marşı ile terketti.


Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Semih Ötleş, gençlere övgü dolu sözler söylerken,“Asıl övgüye layık olan velilerimizdir, çünkü çok zor koşullarda sizleriyetiştirirken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak hem eğitime hem de ülkemizehizmet etmişlerdir’’dedi. 
Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ümran Sevil de, gençlerin her koşulda göreve hazırolduklarını belirterek,’’Hepinize güvenim tam size verilecek her görevibaşarıyla yerine getireceğinizden hiçbir zaman kuşku duymadım.’’diye konuştu.

Yüksekokul birincisi Hemşirelik Bölümü Öğrencisi HayatBulutlu ise önce ailelerine,sonra da kendilerini yetiştiren öğretim üyelerineteşekkür ederek ‘’Biz verdiğiniz emeği boşa çıkarmayacağız’’ şeklindekonuşmasıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Prof. Dr. Sevil, Yüksekokulun vizyon vemisyonundan bahsederek, “toplum sağlığına ve sağlık eğitimine katkı sağlayacakkültürel yönden donanımlı, etik ilkelere sahip özgüvenli ebe, hemşire,diyetisyen ve akademik personel yetiştirmek için çaba sarfetttik vebaşardığımızı umuyorum. Yolunuz açık olsun” sözleriyle yuvadan uçanöğrencilerini yüreklendirmeye çalıştı.

Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Tanju Kuşdil, OsmanKaraboğa, Şenay Özkorkmaz; Ebelik Bölümünden Leman Çavuş, Gizem Örcütaş, ZekiyeMerve Berkman ve Hemşirelik Bölümünden dereceye giren Hayat Bulutlu, ZeynepAslan, Nazife Gamze Özer’e diplomasıyla birlikte çeşitli hediyeler verildi.Sonmezunu Sağlık Memurluğu Bölümü’nün son mezunu Ayhan Ağgün’ün diploma ve başarıbelgelerinin verilmesini takiben tüm öğrenciler meslek andını okudu.
Okulunu bitiren her öğrenci adına Ege Orman Vakfı ileişbirliği çerçevesinde birer fidan dikildiği ifade edildi. İzmir (Ege Ajans/CihanErduran-Kaan Kaya-Senem Kızılcan)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi kurulacak

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Arşiv