Sağlıkçıların mezuniyet heyecanı

  • 0
  • 1.359
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MeslekYüksekokulu, 2012-2013 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.Tıbbi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, TıbbiLaboratuvar Teknikleri, Radyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Anestezi, Odyometri,Nükleer Tıp Teknikleri bölümlerinden 23’ncü Dönem mezunu  133 öğrenci diploma aldı  kep attı.
 
Tören Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim üyeleri ile DevletOpera ve Balesi sanatçılarının müzik dinletileri ile başlayan törene RektörYardımcıları Prof. Dr. Halil Köse,  Prof.Dr. Recep Yaparel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Canda, SağlıkHizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Orhan Mağden ile çok sayıdaakademisyen  katıldı.Mezun öğrencilere hitap eden Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Halil Köse,  yeni mezun gençlere Atatürk’ün aydınlattığıyoldan ayrılmamalarını öğütledi. 

DokuzEylül Üniversitesi’nin Türkiye’deki 176 üniversite arasında ilk 10 içerisindeyer aldığına dikkat çeken Köse, “ Böylesine güzel ve başarılı bir üniversitedeeğitim aldığınız için çok şanslısınız. Bir çok üniversitede 20 öğrenciye biröğretim görevlisi düşerken Meslek Yüksekokulumuzda 2 öğrenciye 1 akademisyendüşüyor.  İyi bir eğitim aldınız. Meslekietik kurallarınızdan ayrılmayınız” dedi.
23’nci dönem mezunlarını vermenin haklı gururunuyaşadıklarını belirten Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr.Orhan Mağden ise Gazi Mustafa Kemal’in emanetine asla ihanet etmemelerini veşanlı bayrağımıza sahip çıkmalarını önerdi. Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nunkurulmasında önemli rol oynayan Prof. Dr. Necla Çevik’e de teşekkür etmeyiunutmadı.   Konuşmalarınardından Yüksekokul birincisi Betül Günay ile  bölüm birincilerinin diploma, plaket veçiçekleri rektör yardımcıları ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Candaile öğretim üyeleri tarafından verildi.

Prof. Dr. Recep Yaparel- Betül Günay             Prof. dr. Hüseyin Baskın-Esra Ayhan                 Prof. dr. Orhan Mağden-Buse Kiraz

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Arşiv