Sağlıkta da marka kent yaratıyoruz

  • 0
  • 566
Sağlıkta da marka kent yaratıyoruz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi 7. diş polikliniğini Nafiz Gürman Mahallesinde hizmete açtı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ağız ve diş sağlığı merkezinde verdiğimiz ücretsiz hizmet vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Birçok belediye bu projeyle ilgili bizden bilgi aldı. 7. diş polikliniğimiz İhsan Alyanak Kültür Merkezi içinde hizmet vermeye başladı. Sağlıkta da marka bir kent yaratıyoruz” dedi.

Bayraklı Belediyesi sağlık alanında sunduğu ücretsiz hizmetlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşların doğumundan ölümüne kadar yanında olan Bayraklı Belediyesi, ücretsiz poliklinik hizmetleri, hasta nakil ambulansı, alo cenaze hattı, ağız ve diş sağlığı alanında önemli yatırımlar yapıyor.

ÜCRETSİZ HİZMET
Adalet Mahallesi’nde 2, 75. Yıl Mahallesi’nde 2, Onur Mahallesi Amfi Tiyatroda 1, Gümüşpala Düğün salonunda 1 olmak üzere toplam 6 ağız ve diş sağlığı polikliniği bulunan Bayraklı Belediyesi, bu sayıyı 7’ye çıkardı. Son merkez Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Kültür Merkezi içerisinde hizmete girdi. Randevu sistemiyle çalışan merkezlerden vatandaşlar, diş çekimi, temizleme, dolgu ve ağız-diş sağlığı hizmetinden ücretsiz yararlanıyor.

ÖRNEK PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, diş polikliniği hizmetinden binlerce vatandaşın ücretsiz yararlandığını belirterek “Vatandaşlarımızın doğumundan, ölümüne kadar, her zaman yanında oluyoruz. Özellikle üzerinde durduğumuz konulardan biri olan sağlık için poliklinik hizmetlerinden, hasta nakil aracına, ağız ve diş sağlığından, cenaze hizmetlerine kadar pek çok konuda kendimizi daha da geliştirerek örnek projelere imza atıyoruz. Ağız ve diş sağlığı alanında önemli yatırımlarımız oldu. İhsan Alyanak Kültür merkezinde 7. diş polikliniğimiz açtık. Vatandaşlarımız buradan ücretsiz yararlanacaklar. Merkezimiz randevu sistemiyle çalışıyor. Buraya gelen vatandaşlarımızdan sadece nüfus cüzdanı bilgileri isteniyor. Diğer ilçelerden de diş tedavisi için merkezimize gelen çok sayıda vatandaş var. Sağlık alanında yatırımlarımız devam edecek” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Arşiv