Sahne 13, Pembe Yalanlar ile güldürecek

  • 0
  • 576
Yazı Boyutu:


Fırat Turgut, Mehmet Duran ve Efe Köse tarafından kurulan, adınıkurulduğu 2013’ten alan Sahne 13, Pembe Yalanlar adlı oyun ile  27 ve 30 Mayıs ile 4 Haziran’da seyircisiylebuluşuyor.  Çeşitli mesleklerden gelen veuzun yıllardır tiyatroyla içiçe olan oyuncuların görev aldığı oyunun HanTiyatrosu’nda gerçekleşecek buluşmaların saati 20.30.

HikayesiniFırat Turgut, Mehmet Duran ve Efe Köse’nin yazdığı,  Efe Köse ve Mehmet Duran’ın oyunlaştırdığı oyununyönetmeni Can Dalkılıç,  son provalarını yaptıkları  “Pembe Yalanlar”ın  oldukça iddialı bir komedi olduğunubelirterek konusu ile ilgili şu bilgiyi verdi:”

MehmetDuran, Efe Köse, Fırat Turgut, Gonca Emirhanoğlu, Burcu Yazıcı, Halil İboYılmaz, Mürşit Sönmez, Seda Baykal, İzel Susam, Aras Bayram arkadaşımın rol aldığı vebir  Brezilya dizisi havasındasahnelenen oyunda bir köşkte geçen aile ilişkileri ele alınıyor. Ailenin enyaşlısı olan Rodriguez ölüm döşeğindedir. Ölmesini ve mirasına konmayısabırsızlıkla bekleyen eşi Carolina yiğeni Louis Alberto ile hain planlaryapmaktadır. Babasının ölüm döşeğinde olduğunu öğrenen Lorenzo’da hemenİngiltere’den dönmeye karar verir. Babasını son bir kez görmek aynı zamanda dasevdiği kız Marimar’a kavuşmak niyetindedir. Fakat Louis Alberto onuengellemeye çalışacaktır. Dansçı ve evin aşçısı Chico, evin dadısı Arap Bakıcı,evi kutsamaya gelen Rahip Gonzales ve diğer renkli karakterleriyle güldürü doludakikaları izlemeye bekliyoruz”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Arşiv