Sahte Cennet fırtınası Çiğli’yi sardı

  • 0
  • 648
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde,Yeni Sanat Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği “Sahte Cennet” adlı 2 perdeliktiyatro oyunu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Çiğli Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamındadüzenlediği, Yeni Sanat Merkezi tarafından hazırlanan oyun Çiğlililerden tamnot aldı. Yönetmenliğini Ali Soner Günüç’ün yaptığı, Mehmet Sönmez tarafındansenaryolaştırılan 2 perdelik oyun bazı sahneleriyle izleyenleri duygulandırdı. ÇiğliBelediyesi konferans salonunda sahnelenen ve Ali Soner Günüç, Demet Atay veHakan İntepe’nin oynadığı oyun günümüz gençliğinin yaşadığı sorunlar ile uyuşturucuve alkol bağımlılığını konu alıyor.

SANATÇILARIN PERFORMANSLARI
Çiğlili sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği oyunda ÇiğliBelediye Başkanı Hasan Arslan oyununun bitmesinin ardından oyunculara çiçek vererekteşekkür etti. Oyunu izlemekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren BaşkanArslan, “Bütün oyuncularımızı gösterdikleri performansdan dolayı tebrikediyorum. Oyunculuk çok özel bir meslek. Biz Çiğli Belediyesi olarak kültür vesanat faaliyetlerin takipçisiyiz. Bizlere unutamayacağımız güzellikte anlaryaşattılar. Bundan sonrada tiyatro ve sinema gösterilerimizle halkımızıbuluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv