Sakin şehirde şampiyonluk coşkusu

  • 0
  • 693
Yazı Boyutu:

Seferihisar Belediyesi Cittaslow PlajFutbol Takımı, Alanya’da gerçekleşen plaj futbolu Türkiye finallerinde şampiyonoldu. İki yıl aradan sonra tekrar plaj futbolunda Türkiye’nin en büyüğü olanSeferihisar’da, şampiyonluk geç saatlere kadar kutlandı.

İzmirelemelerinden şampiyon olarak Alanya’da gerçekleşen finallere katılmaya hakkazanan Seferihisar Belediyesi Cittaslow Plaj Futbol Takımı, iki yıldır finaldekaybettiği şampiyonluğa bu yıl uzanarak büyük bir mutluluk yaşadı. Yarı finalmaçında son şampiyon Alanya’yı 4-3 yenen Seferihisar, final maçında da SamsunLadik Belediye Spor’u 4-3 yenerek şampiyon oldu.

İlçe döner dönmez büyük bir coşkuylakarşılanan futbol takımı, final maçının görüntüleri eşliğinde şampiyonluğukutladı. Futbolcuları teker kutlayan Seferihisar Belediye Başkanı TunçSoyer;  “Bu büyük mutluluğu bize bir kez daha yaşattınız. TümSeferihisarlılar adına size teşekkür ediyorum. Son yıllarda ilçemizin adı heralanda duyulmaya başladı. Dile kolay sizde Türkiye şampiyonu olarak adımızıduyurdunuz. Hepinizle gurur duyuyorum” dedi.Seferihisar Cittaslow Plaj FutbolTakımı, geçtiğimiz aylarda Gürcistan’da düzenlenen uluslararası turnuvada daşampiyon olmuştu. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv