Salihli ve Turgutlu’da İzDSO gecesi

  • 0
  • 525
Yazı Boyutu:

Senfonik müziği kasaba ve ilçelere ulaştırmak isteyen İzmir Devlet Senfoni Orkestırası (İzDSO) geçtiğimiz günlerde Salihli ve Turgutlu’da 2 konser verdi.
 
Şef Ender Sakpınar yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestırası’nın ilk konseri Salihli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çok sayıda sanatseverin ilgiyle izlediği konserde sanatçılar flüt’de Şefika Kutluer ve keman’da Yeşim Gökalp’ın performansı uzun süre alkışlandı. İlk konserin ardından ikinci konser durağı Turgutlu Ticaret Odası konferans salonu oldu.  Aynı performansı burada da gerçekleştiren İzmir Devlet Senfoni Orkestırası’nı izlemeye gelen sanatseverler konser sonrası sanatçıları tebrik etti.
 
İzmir Devlet Senfoni Orkestırası Müdürü(İzDSO) Ender Ünal, Salihli ve Turgutlu konserlerinin son derece başarılı geçtiğini belirterek,’Halkın sanata ve sanatçıya ilgisi gerçekten çok büyüktü. Onlar kadar bizlerde iki gün boyunca verdiğimiz konserlerden memnun kaldık. 2013 yılında da yine kasaba ve ilçelere giderek bizi izleyemeyen sanatseverlere ulaşacağız. İzdso halk ile iç içe olmayı hedefliyor’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Arşiv