Salonlar almadı

  • 0
  • 516
Yazı Boyutu:

İzmir’in en gözdesalonlarından Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nin “Yeni Yıl Konseri”ndeseyirci salona sığmadı. İzmir Johann Strauss Ensemble Topluluğu’nu dinlemeküzere Karşıyaka Opera’ya akın eden Karşıyakalılar, yer kalmayınca, konseriyerde oturarak izledi.  

Seyirci rekorlarıkıra Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, “Karşıyaka’da Yeni Yıl Coşkusu”başlığını taşıyan yeni yıl konseri ile 2013’ü uğurladı. Viyana müziğine hastınısıyla Karşıyakalıların karşısına çıkan İzmir Johann Strauss Ensemble,Viyana dansları, valsleri ve polkalarla renklendirdiği konserinde ayaktaalkışlandı. 

Şef Serkan Gürkanbaşta olmak üzere, kemanda Taner Tanrıkulu ve Handan Gürkan Vardalı, viyoladaHüseyin Mehmetoğlu, viyolenselde Fazıl Hakan Gürkan, piyanoda Başak Gören ve klarnetteÖzlem Pınar Tanrıkulu, yılbaşı ruhuna uygun olarak, kar efekti altında, konserverdi. Yoğun ilgi gösterensanatseverler, yerde oturmak pahasına bile olsa, konseri büyük bir keyiflebaştan sona izledi. Gecenin sonunda, beğenilerini ise, İzmir Johann StraussEnsemble Topluluğu’nu ayakta alkışlayarak gösterdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv