Şampiyon Bayraklı Belediyespor

  • 0
  • 667
Yazı Boyutu:

BayraklıBelediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilenŞeref Karayalçın futbol Turnuvası çekişmeli final müsabakası ile sona erdi. 8takımın kıyasıya yarıştığı karşılaşmalar sonrası Bayraklı Belediyesporşampiyonluğu göğüsledi. Kupa törenine katılan Bayraklı Belediye Başkanı HasanKarabağ, ilçeye 2 yeni futbol sahası kazandıracakları müjdesini vererek, miniksporcuların gönlünü fethetti.

 

Şehit Ümit BozTesislerinde Bayraklı Belediyespor’un ev sahipliği yaptığı turnuva renkligörüntülere sahne oldu. Turnuvaya, Karşıyaka Belediyespor, Buca Belediyespor,Bornova Belediyespor, Soğukkuyuspor, Onur Gençlikspor, Smyrna Manavkuyuspor veİzmir Demirspor takımları katıldı. 13 yaş altı sporcuların mücadelesi  kırankırana geçti. 25’er dakikalık tek devreden oluşan maçlara genç futbolcuların yanı sıra veliler ve  futbolseverler de ilgi gösterdi. Şehit ÜmitBoz Tesislerinde oynanan final maçında İzmir Demirspor ile BayraklıBelediyespor karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten mücadele sonrasıgerçekleştirilen seri penaltılarda 5-3'lük skor yakalayan Bayraklı Belediyesporşampiyonluğa uzanırken, rakip takım futbolcuları da üzüntü yaşadı. BayraklıBelediyesi Gençlik ve spor Kulübü’nün organize ettiği 3'üncü Şeref Karayalçınfutbol turnuvası finali sonrası dereceye giren takımlar ile sporculara kupa vemadalya verilirken, antrenörleri de plaket ile ödüllendirildi.

 

Biz yapacağız, sizler sahip çıkın

Turnuvanın kapanıştörenine alkışlar eşliğinde gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'asporcuların ilgisi büyüktü. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvanın devamınısağlayacaklarını belirten ve Karayalçın ailesiyle birlikte ödülleri dağıtanbaşkan Karabağ, “Şeref abimiz sporu seven biriydi. Siz sporcular da sizinşerefiniz olan antrenörlerinizin değerini bilin. Zor imkanlarla sizlere büyükemek veriyorlar. Sizler de antrenörlerinize yakışır sporcular olun. Doğançay veOnur mahallelerinde resmi müsabakaların oynanmasına elverişli 2 yeni futbolsahası daha yapacağız. Şehit Ümit Boz'un tribünlerini de artıracağız. Ümitediyorum ki; yabancı futbolculara milyon dolarları veren büyük kulüpler bir günburalara gelip, sizleri transfer etmek isteyecek. Bizler sizlerin sporyapabilmesi için salonlar, sahalar açacağız, yenileyeceğiz. Sizler de bu tesisleresahip çıkacaksınız” diye konuştu. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv