Şampiyondan “çifte kutlama”

  • 0
  • 612
Yazı Boyutu:

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi'nde 2013-2014 sezonunu zirvede tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şampiyonluk kupasını taraftarının önünde kaldırdı. Sezonun son maçında karşılaştığı Zeytinburnu önünde farklı galip gelen İzmir temsilcisi, “namağlup” unvanını da korumayı başardı. 

2013-2014 sezonu Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi'nde şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem şampiyonluk sevincini, hem de son maçta alınan farklı galibiyeti kutladı. Sezonun son maçında Zeytinburnu Belediyespor Kulübü ile karşı karşıya gelen İzmir temsilcisi rakibini 23-7 mağlup etmeyi başardı ve nağmalup liderlikle sezonu kapattı. Buz Hokeyi Süper Ligi'ndeki ilk şampiyonluğunu kazananan Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Buz Sporları Salonu'ndaki karşılaşmada rakibi önünde çok rahat bir oyun sergiledi. İlk devreyi 7-2 önde tamamlayan Büyükşehir, ikinci devre aradaki farkı biraz daha açarak, skoru 14-5’e getirdi. Son bölümde rakibine yalnızca iki sayı şansı tanıyan İzmir Büyükşehir Belediyesi, maçtan 23-7 galip ayrıldı. Sezonu yenilgisiz tamamlayan İzmir ekibinde Çağrı Kaplan 5, Burak Aktürk ve Yusuf Halil 3, Erdoğan Coşkun ve Aleg Koçoğlu 2, Alper Tanç, Mevlüt Kumcu, Oğuzhan Başak ve Andy Koçoğlu 1’er gol kaydetti.

Şampiyon İzmir Büyükşehir Belediyesi, karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırarak, büyük başarıyı kutaldı.

Sezon boyunca çok yüksek bir performas sergileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Levent Özbayduğhan “En İyi Kaleci”, Alec Koçoğlu “En İyi Forvet Oyuncusu”, Denis Legersky ise “En Değerli Oyuncu” ödülüne layık görüldü.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv